Bende daha ilk bölümü tamamlayamadım, ayrıca tamamlasam bile gününde izleyemem.![]()
Olsun kuzum haftaya yetiş bize
Bende daha ilk bölümü tamamlayamadım, ayrıca tamamlasam bile gününde izleyemem.![]()
İmkansız gibi bir şey o.Olsun kuzum haftaya yetiş bize
İmkansız gibi bir şey o.![]()
İzlemem gereken başka şeyler var.Niye be hergün 1 bölüm izlesen tamam işte![]()
İzlemem gereken başka şeyler var.![]()
İki bölümde de ne oldu da evlendiler hemen Ilgaz ve Ceylin gibi.Beklediğimiz sahne geldi![]()
İki bölümde de ne oldu da evlendiler hemen Ilgaz ve Ceylin gibi.![]()
Yaaa, Bahar'a bak sen.Nezih Kartala dokunmasın diye![]()
Yaaa, Bahar'a bak sen.![]()
Yarın düşüneyim bir bunu.Ay aynen bak işte bölümlere bize yetiş![]()
İlk yarım saatinden bişey anlamadım desem yeri kafam karıştı baya, ama dizinin geri kalanı gayet güzeldi Kartal'a bayılıyorum resmen insanı hem hüzünlendirip aynı anda da güldürebilen bir karakter .. Leyla ya üzüldüm gördüğü muameleyi asla hak etmedi bakalım Efe ona yapılan bu haksızlığı ne zaman öğrenecek ..
İrfan keşke olmasaydı.İlk yarım saatte İrfanı anlattı canım irfan nasıl cinayetlere başladı onu oktaya anlattı irfan
İşte ben onun yanındaki kadını karısı sanıyordum İrfan anne dedi kadın oğlum orasını anlamadım öyle bir kadın yokmuydu yani tamamen İrfan'ın hayalimiydi o kadın ?İlk yarım saatte İrfanı anlattı canım irfan nasıl cinayetlere başladı onu oktaya anlattı irfan
İlk bölümden kastın 1. bölüm mü yoksa bu akşam yayınlanan bölümün ilk sahnelerimi Emrecim 😉İrfan keşke olmasaydı.Çok sıkıcıydı ilk bölüm izlediğim kadarıyla.
![]()
1. bölüm.İşte ben onun yanındaki kadını karısı sanıyordum İrfan anne dedi kadın oğlum orasını anlamadım öyle bir kadın yokmuydu yani tamamen İrfan'ın hayalimiydi o kadın ?
------
İlk bölümden kastın 1. bölüm mü yoksa bu akşam yayınlanan bölümün ilk sahnelerimi Emrecim 😉