Fragmanı verdi mi?Yine çok güzel bölümdü Uraz harikaydı bu bölüm mezar başındaki konuşması bitirdi beni bitirdi İrfanın gerçek kimliğini öğrendik bu bölüm meğersem Ferhanmış adı bakalım daha neler öğrenecez
Fragmanı verdi mi?Yine çok güzel bölümdü Uraz harikaydı bu bölüm mezar başındaki konuşması bitirdi beni bitirdi İrfanın gerçek kimliğini öğrendik bu bölüm meğersem Ferhanmış adı bakalım daha neler öğrenecez
Yasak elmayı satışını bu forum unutmayacakYine çok güzel bölümdü Uraz harikaydı bu bölüm mezar başındaki konuşması bitirdi beni bitirdi İrfanın gerçek kimliğini öğrendik bu bölüm meğersem Ferhanmış adı bakalım daha neler öğrenecez
YENİ BÖLÜM FRAGMANI - 1
Bully izliyor mu 😱He kendi kendimle yorumlaşıyorum Allah Kaancım var onunla yorıumlaşıyoruz
------
Şuan bir seri katile üzülüyorum inanamıyorum kendime
Bully izliyor mu 😱
Gel yorum yap hain... @Bully
Adam uzaktan dizi yorumluyor cidden inanılmaz..Evet izliyormuş yeni öğrendim yorumlaşıyoruz![]()
Adam uzaktan dizi yorumluyor cidden inanılmaz..
Kanımı dondurduğunu İletirsin abla..Ee ne yapalım konuşacak konumuz oluyor kuzumla![]()
Kanımı dondurduğunu İletirsin abla..![]()
Bende daha ilk bölümü tamamlayamadım, ayrıca tamamlasam bile gününde izleyemem.He kendi kendimle yorumlaşıyorum Allah Kaancım var onunla yorıumlaşıyoruz
------
Şuan bir seri katile üzülüyorum inanamıyorum kendime