Hoşttt, sen önce sobandaki külleri dök.@serhatt ın da senin de denize külünüzü dökerim
Hoşttt, sen önce sobandaki külleri dök.@serhatt ın da senin de denize külünüzü dökerim
Sıkar o biraz seni @serhatt zehirlerse senin küllerini dökeriz Ganj nehrine
Doğru sizi denize döküp ritüellerle onurlandıracağima evimdeki şömineye dökerim daha iyiHoşttt, sen önce sobandaki külleri dök.
Şömineni temizle sen önceDoğru sizi denize döküp ritüellerle onurlandıracağima evimdeki şömineye dökerim daha iyi
Siz önce bi geberin toptan temizlerimŞömineni temizle sen önce
Sen de gebermesen temizlersinSiz önce bi geberin toptan temizlerim
Şömine mi? Gecekonduda ne şöminesi.Doğru sizi denize döküp ritüellerle onurlandıracağima evimdeki şömineye dökerim daha iyi
Biliyordum.Ah ne demezsin, çoooooooookk.
İşte beni çok iyi tanıyan biri.Sıkar o biraz seni @serhatt zehirlerse senin küllerini dökeriz Ganj nehrine
Mersi canımİşte beni çok iyi tanıyan biri.
İki değil miydi o ya?@bazinga hatırlarsın sen, Yeşilçam'daki Semih'in senarist arkadaşı vardı, hani Turgut. Onun film senaryosu vardı, Üç Kız Kardeş'ti sanırım, doğru mu hatırlıyorum? Alakası yok ama ismi öyleydi sanki.
Aynen, iki olabilir ama ilginç bir rastlantı oldu. Gerçekte de İki Kız Kardeş diye bir yapım var bu arada, dizi, 90'larda çıkmış bir Show TV dizisi.İki değil miydi o ya?
Tabiki korurum ama çıkarlarım doğrultusunda.Mersi canım
Sen: Ender'in dediği gibi ben hepimizi korurum
MenfaatçiTabiki korurum ama çıkarlarım doğrultusunda.