Özlem Yılmaz Sette Fenalaştı!

sokak sanati

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
58,379
Puanı
1,060
thumbnail_1414412762.jpg

Gold Film'in Fox TV için hazırladığı başarılı dizisi Emanet'ten kötü haber var.

Başrollerini Mehmet Akif Alakurt, Özlem Yılmaz, Engin Şenkan, Semra Dinçer, Ferit Kaya gibi isimlerin olduğu ve Aytaç Öztuna, Nergis Çorakçı ve de İpek Elban'ı kadrosunda barındırıyor.
Nisan Akman'ın yönettiği Emanet'in başrol oyuncusu Özlem Yılmaz oynadığı rol senaryo gereği kaçırılıyordu. Oyuncu role fazla konsantre olduğu için o sahnede tutulu kaldı ve yönetmen sete ara verdi. Daha sonra Özlem Yılmaz'ın sakinleşmesi ile dizi kaldığı set kaldığı yerden devam etti.

Emanet yeni bölümü ile Salı 20.00'da Fox TV'de.​

Geçmiş olsun. Çok başarılı oyuncu kendine dikkat etsin.:(

Role fazla odaklanma sorunu yaşayan oyuncular çıkıyor böyle. Hazal Kaya'da Adını Feriha Koydum'un bana göre finalinde ağlama krizine girdiği için sete ara verilmişti. Olur öyle arada :)

Özlem Yılmaz çok iyi bir oyuncu gerçekten.Haberin doğru lduğunu düşünüyorum ama yinede kendini bu kadar kaptırmasın sağlığına zarar :) Deniz Celiloğlu ilk bölümde süper oturmuştu diziye ama M.Akif Alakurtu diziye yakıştıramıyorum ses tonu ve oyunculuğuyla keşke Deniz Celiloğlu çıkmasaydı :(

Dizisinin yayinlanmasindan bir gün öncesinde fenalasmayan dizi oyuncusuna ben oyuncu demem)))

Forum İstatistikleri

Konular
176,634
Üyeler
8,564
Son Üye
excelancy