Özlem Tokaslan ve Beyti Engin 'Kanunsuz Topraklar'da! | FOX

Emre Ozansoy

Konu Sahibi
Moderatör
Reaksiyon puanı
58,484
Puanı
1,060
Web Sitesi
twitter.com
MV5BMGM1Yzk2ZWMtY2VlMi00ZmE3LWE0Y2YtNzA3MjA4ZjJkN2ZmXkEyXkFqcGdeQXVyMzA1ODY4NjQ@._V1_.jpg

Özlem Tokaslan ve Beyti Engin 'Kanunsuz Topraklar'da!

Yapımcılığını Faruk Turgut'un üstlendiği, senaryosunu Zülküf Yücel'in kaleme aldığı, yönetmen koltuğunda Faruk Teber'in oturduğu başrollerini; Uğur Güneş, Esra Bilgiç ve Necip Memili'nin paylaştığı dizinin kadrosuna Özlem Tokaslan ve Beyti Engin dahil oldu.

Kanunsuz Topraklar, yeni bölümleriyle her çarşamba 20.00'de FOX'ta!

Kaynak: Birsen Altuntaş

• Harika
Reactions: Angelica
Reytingler o kadar iyi değilken bu isimler ehh o kadar fark yaratmazlar

Faruk Turgut hiç uğraşmadan direkt No: 309'dan almış, gerçi o dizide de yine uğraşmayıp Sumru Yavrucuk'un yanına Erdal Özyağcılar'ı almıştı. Buradaki tek fark partner olmamaları. :A

Çok iyi iki transfer ama boş, gerçi reyting için almadıklarına göre sadece çok iyi deyip geçelim. :A

Adam diziden çıktı hala bir bölümde 100 kez adı geçiyor ve senaryo onun üzerinden ilerliyor şaka gibi. Adam yokken de başrolü konumunda şuan dizinin. :A
Ölüsü çıksın ortaya fişini çekerler. Canım anadolu insanı (total) internette dönen haberleri görmüyor zaar:A

• Güldürdün
Reactions: serhatt
Faruk Turgut hiç uğraşmadan direkt No: 309'dan almış, gerçi o dizide de yine uğraşmayıp Sumru Yavrucuk'un yanına Erdal Özyağcılar'ı almıştı. Buradaki tek fark partner olmamaları. :A

Çok iyi iki transfer ama boş, gerçi reyting için almadıklarına göre sadece çok iyi deyip geçelim. :A
Faruk Turgut'da Birol Güven, Erler Film gibi. Daha önce çalıştığı isimler ile çalışmayı seviyor. :A Beyti Engin değil ama Özlem Tokaslan cidden güzel transfer. :Z

İzledin mi bölümü, nasıldı? Şimdi şehir dışındayım da dönünce bakacağım bölümlere. Reytinglerde daha iyi gitmesini beklerdim orası ayrı. :bhr:
Kanunsuz Topraklar mı? İlk bölüme baktim biraz baktim sarmadı. Uğur G. sevdiğim biri değil zaten(biliyorsun) dayanamadım onu görünce:A

Faruk Turgut'da Birol Güven, Erler Film gibi. Daha önce çalıştığı isimler ile çalışmayı seviyor. :A Beyti Engin değil ama Özlem Tokaslan cidden güzel transfer. :Z
Dur dur boş dediğim o değil, yoksa ikisini de seviyorum da 1 gram katkıları olmaz. :A Keşke olmasa, bak Masumiyet kadrosu neydi öyle. :A (Mehmet Aslantuğ ve Deniz Çakır dahil değildir)

• İlginç
Reactions: Emre Ozansoy