Özlem Conker Resimleri

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan cevaa
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
söyle sevgiline abartılcak bi dizi varsa o da vadidir. :D

Özlem Conker:

Kurtlar Vadisi cok fazla abartilacak bir dizi degil bence. Tamam cok basarili ve cok seviliyor fakat sadece Kurtlar Vadisi degil. Muhtesem Yüzyil da öyle, ÖBGZde öyle, Fatmagülün Sucu Ne de öyle, Adini Feriha Koydum da öyle.

Kocam Fks14le bir karar aldim, bundan sonra "En güzel dizi Vadidir" yorumlarda bulunurken "bence" ve(ya) "diye düsünüyorum" cümleleri kullanalim. Herkes kendi icin konusuyor zaten bu forumda.

Sevgiyle kalin,

Oyuncu ÖZLEM CONKER

Özlem Conker:

Kurtlar Vadisi cok fazla abartilacak bir dizi degil bence. Tamam cok basarili ve cok seviliyor fakat sadece Kurtlar Vadisi degil. Muhtesem Yüzyil da öyle, ÖBGZde öyle, Fatmagülün Sucu Ne de öyle, Adini Feriha Koydum da öyle.

Kocam Fks14le bir karar aldim, bundan sonra "En güzel dizi Vadidir" yorumlarda bulunurken "bence" ve(ya) "diye düsünüyorum" cümleleri kullanalim. Herkes kendi icin konusuyor zaten bu forumda.

Sevgiyle kalin,

Oyuncu ÖZLEM CONKER
saydığın diziler vadiyle kıyaslanamaz bile vadi efsanedir bunu sevgiline söyle :D

saydığın diziler vadiyle kıyaslanamaz bile vadi efsanedir bunu sevgiline söyle :D

ÖZLEM CONKER:

Cok da kiyaslanabilir. Hayatiniz Kurtlar Vadisinden mi ibaret takas bey? Fks14de bende saskinlik icinde Kurtlar Vadisiyle ilgili yaptiginiz yorumlara bakiyoruz.

Bizim evdeki faks makinesi fena stand-up yapıyor güldüm ölmekten.Özlem Conker'i karısı zannediyor.Ben şu bizim faks makinesini bir bilgisayarcıya götürücem:D

Özlem Conker'de neymiş piiiii!:D

Bizim evdeki faks makinesi fena stand-up yapıyor güldüm ölmekten.Özlem Conker'i karısı zannediyor.Ben şu bizim faks makinesini bir bilgisayarcıya götürücem:D

Özlem Conker'de neymiş piiiii!:D

Özlem Conker her dizisiyle adindan söz ettiren basarili bir oyuncu. :)

Ezilmesinler kelimesi hic hosuma gitmedi sayin takas bey. Bu kelimeyi kullandiginiz icin özür dilemenizi bekliyoruz.

Oyuncu ÖZLEM CONKER

asıl sen benden özür dile vadiyi o saçma dizilerle aynı cümle içinde kullandın :D

oynadığı tek bir diziyi biliyorum onu da senden duydum canan da oynuyomuş :d başka da ne gördüm ne duydum :D

O zaman siz eskiden dizi izlemiyordunuz galiba takas bey. Kinali Kar dizisinde ünü yakaladim ben. :)

ÖZLEM CONKER