Özkan Uğur ve Hare Sürel 'Poyraz Karayel' Dizisinde!

Aserat

Konu Sahibi
Süper Mod.
Reaksiyon puanı
64,561
Puanı
1,061
thumbnail_1438851506.jpg

Kanal D'nin sevilen dizisi Poyraz Karayel'e iki sürpriz oyuncu daha!

Geçtiğimiz yıllarda 'Cennet Mahallesi', 'Bir Ömür Yetmez', 'Şubat' gibi yapımlarda rol alan ve son olarak 'Galip Derviş'te konuk oyuncu olarak izlediğimiz Özkan Uğur ve daha önce 'Canımın İçi', 'Medcezir' gibi diziler için kameralar karşısına geçen genç oyuncu Hare Sürel, başarılı dizinin yeni sezonunda rol alacak.

Uğur, Poyraz'ın babası olan Adil Topal'a; Sürel ise Poyraz'ın kız kardeşine hayat verecek. Başrollerini İlker Kaleli, Burçin Terzioğlu ve Musa Uzunlar'ın paylaştığı yapımın yeni sezon kadrosuna daha önce İdil Fırat (Despina) ve Berk Erçer (Mete) de dahil olmuştu.

Poyraz Karayel, sürprizlerle dolu yepyeni sezonuyla Eylül'de Kanal D'de!

Kaynak: Ranini.tv

Son düzenleme:
Özkan Uğur çok iyi isim, Hare'de itici rolleri iyi yapabilen biri dizi adına çok iyi transferler olmuş. :)

Özkan Uğur dizi adına çok iyi bir takviye olmuş, Özkan'ı yeniden dizilerde görmek güzel olacak. :)

Acun'dan kaçan kaçana. :A

Özkan Uğur Adil Topal rolü için harika bir seçim olmuş. :Z

Hare Sürel de Medcezir'de çok iyiydi Leyla rolüyle. :D

İkinci sezon harika olacak. :D

İki transferde çok iyi olmuş. :D

O değilde şu an yeni sezonun en iddialı transferlerini Poyraz Karayel yaptı, bakalım karşılıklarını alacaklar mı? Umarım alırlar. :bhr:

Kadını tanımıyorum ama Özkan Uğur çok iyi bir transfer olmuş.Dizi yeni sezona sıkı hazırlanıyor.

Normal tabi de çok adam aldılar sanki Kocamın Ailesi de aynı şeyi yapmıştı bozdu dizi.
İnan ki diziyi izlesen bu transferlerin boşa olmadığını bilirdin. Sezon finalinde baba ve kız kardeşin geleceği söylendi zaten. İdil Fırat ve Berk Erçer'i ben de beklemiyordum, ama senarist ekstra 1-2 karakter daha uygun görmüş demek ki.

Ona bakarsan O Hayat Benim'de de kimin girip çıktığı belli olmuyor, üstelik sezon ortasında.

İnan ki diziyi izlesen bu transferlerin boşa olmadığını bilirdin. Sezon finalinde babası ve kız kardeşinin geleceği söylendi zaten. İdil Fırat ve Berk Erçer'i ben de beklemiyordum, ama senarist yeni karakterler uygun görmüş demek ki.

Ona bakarsan O Hayat Benim'de de kimin girip çıktığı belli olmuyor, üstelik sezon ortasında.
Poyrazı izledim bi kaç bölüm de sarmadı zaten O Hayat Benimi de savunmuyom ki onunda tüm güzelliği gititi zaten.

Hare Sürel oyunculuk olarak başarılı. Medcezir'de Yaman'ın eski sevgilisiydi. Burda Poyraz'la Ayşegül'ün arasına girebilir.:)
Özkan Uğur zaten sevilen biri o da güzel olmuş.:D