.
Konuya ilk girdiğimde 6 yıllık birlikteliği 6 yıldır evli olarak okumuşum. Sonra yorumlarda detayı gördüm. 6 oldukça uzun bir süre. Bebek olmasa daha düşünmeyecekler demek ki.
.
Konuya ilk girdiğimde 6 yıllık birlikteliği 6 yıldır evli olarak okumuşum. Sonra yorumlarda detayı gördüm. 6 oldukça uzun bir süre. Bebek olmasa daha düşünmeyecekler demek ki.
Esra Eroldaki gibi dini nikah vardır belki.Evlenmeden önce ALLAH katında günah.Zina yapmak pislikdir.Bende öyle duydumda.Keşke evlenselerdi.Filan ünlü birisiyle ilişki yaşayınca adı aşk oluyor ama sıradan birisi bunu yapınca zina oluyor. Medyanın; ahlaksızlığı, ahlaklaştırma politikası değil de nedir bu!
Tamam bu tanımlara ne denir peki? Karşılığı nedir yani? (İlki ve sonu hariç, iki kişi aynı evde yaşar ya da çocuk büyütebilir normal şekilde)@kerem teşekkür ederim canım mesajların için. Ama yine de biz hatırlatmalarımızı yapalım.
İki kişi evlenmeden aynı evde yaşayabilir.
İki kişi evlenmeden cinsel ilişki yaşayabilir.
İki kişi evlenmeden çocuk yapabilir.
İki kişi evlenmeden çocuğu büyütebilir.
Ahlaksızlık bu günah cehennem ateşinden korkun (!)@kerem teşekkür ederim canım mesajların için. Ama yine de biz hatırlatmalarımızı yapalım.
İki kişi evlenmeden aynı evde yaşayabilir.
İki kişi evlenmeden cinsel ilişki yaşayabilir.
İki kişi evlenmeden çocuk yapabilir.
İki kişi evlenmeden çocuğu büyütebilir.
Ne tanımı, neyin tanımı?Tamam bu tanımlara ne denir peki? Karşılığı nedir yani? (İlki ve sonu hariç, iki kişi aynı evde yaşar ya da çocuk büyütebilir normal şekilde)
@Emre Ozansoy niye gülüyor pekii? 🤔
Bilmem normal şeyleri hatırlatmana gülmüştür belki
@Alos'cum beni çok iyi tanıyor.@Emre Ozansoy niye gülüyor pekii? 🤔
Bilmem normal şeyleri hatırlatmana gülmüştür belki
Bence zaten kısa evlilikler yıllardır yaygın olan bir durum. Artık insanların birbirine tahammüllü kalmamış ve en ufak anlaşmazlıkta ayrılmayı tercih ediyorlar.Normalde sanatçılar halkın örnek alması gereken kişilerdir. Ama halk bu tarz kişileri örnek alırsa evlilik olayı ortadan kalkar ya da yapılan evlilikler de evlendikten 5-6 ay sonrasında birçok sanatçıların da yaptığı gibi boşanmalar alır başını gider.
Evlilik müessesesinin başına en büyük darbeyi bu tarz ünlüler vurmaktadır.
Aynen, dediklerin günümüzde yaygın.Bence zaten kısa evlilikler yıllardır yaygın olan bir durum. Artık insanların birbirine tahammüllü kalmamış ve en ufak anlaşmazlıkta ayrılmayı tercih ediyorlar.
Evlilik müessesine gelince, biraz konudan bağımsız olacak ama eskiye göre evlilik yaşı baya geç yaşlarda oluyor. Misal halamlar, amcamlarımın zamanında 25 yaşında bekar zor bulunurdu ama şimdi 30 yaşındaki insanlar daha yaşımız genç, evlilik için aceleye gerek yok diyorlar.
Parmaklarına yazık, boşuna yoruldular.
İyi de bunun konuyla yakından uzaktan alakası yok. Bu çift tam altı yıldır beraber evli çiftler gibi yaşıyorlar zaten. Evliliği resmiyete dökmeye gerek görmemişler sadece. Konuda dönen tantana da sadece bu yüzdendi.Bence zaten kısa evlilikler yıllardır yaygın olan bir durum. Artık insanların birbirine tahammüllü kalmamış ve en ufak anlaşmazlıkta ayrılmayı tercih ediyorlar.
Ben zaten konudan bağımsız yorum yazdımParmaklarına yazık, boşuna yoruldular.
İyi de bunun konuyla yakından uzaktan alakası yok. Bu çift tam altı yıldır beraber evli çiftler gibi yaşıyorlar zaten. Evliliği resmiyete dökmeye gerek görmemişler sadece. Konuda dönen tantana da sadece bu yüzdendi.
Senin mesajlarının üstüne kısa bir özet geçmek istedim sadece. 🤗✍️Parmaklarına yazık, boşuna yoruldular.
İyi de bunun konuyla yakından uzaktan alakası yok. Bu çift tam altı yıldır beraber evli çiftler gibi yaşıyorlar zaten. Evliliği resmiyete dökmeye gerek görmemişler sadece. Konuda dönen tantana da sadece bu yüzdendi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?