Özge Özpirinçci'den Müjdeli Haber!

Hayırlı uğurlu olsun.

.

Konuya ilk girdiğimde 6 yıllık birlikteliği 6 yıldır evli olarak okumuşum. Sonra yorumlarda detayı gördüm. 6 oldukça uzun bir süre. Bebek olmasa daha düşünmeyecekler demek ki.

Niye düşünmesinler canım :D zamanı şimdiymiş evleniyorlar işte evlilik haberini okumuştum ben önceden

.

Konuya ilk girdiğimde 6 yıllık birlikteliği 6 yıldır evli olarak okumuşum. Sonra yorumlarda detayı gördüm. 6 oldukça uzun bir süre. Bebek olmasa daha düşünmeyecekler demek ki.

Normalde sanatçılar halkın örnek alması gereken kişilerdir. Ama halk bu tarz kişileri örnek alırsa evlilik olayı ortadan kalkar ya da yapılan evlilikler de evlendikten 5-6 ay sonrasında birçok sanatçıların da yaptığı gibi boşanmalar alır başını gider.

Evlilik müessesesinin başına en büyük darbeyi bu tarz ünlüler vurmaktadır.

Filan ünlü birisiyle ilişki yaşayınca adı aşk oluyor ama sıradan birisi bunu yapınca zina oluyor. Medyanın; ahlaksızlığı, ahlaklaştırma politikası değil de nedir bu!
Esra Eroldaki gibi dini nikah vardır belki.Evlenmeden önce ALLAH katında günah.Zina yapmak pislikdir.Bende öyle duydumda.Keşke evlenselerdi.

• Olmamış
Reactions: Carpe Diem
@kerem teşekkür ederim canım mesajların için. Ama yine de biz hatırlatmalarımızı yapalım.

İki kişi evlenmeden aynı evde yaşayabilir.
İki kişi evlenmeden cinsel ilişki yaşayabilir.
İki kişi evlenmeden çocuk yapabilir.
İki kişi evlenmeden çocuğu büyütebilir.

Allah analı babalı büyütsün
------

Deniz Akkaya 'da evlenmedi ama çocuğu var

@kerem teşekkür ederim canım mesajların için. Ama yine de biz hatırlatmalarımızı yapalım.

Tamam bu tanımlara ne denir peki? Karşılığı nedir yani? (İlki ve sonu hariç, iki kişi aynı evde yaşar ya da çocuk büyütebilir normal şekilde)

Ahlaksızlık bu günah cehennem ateşinden korkun (!) :F :F :F @kerem

• Olmamış
  • Güldürdün
Reactions: kerem and emreemreu
Normalde sanatçılar halkın örnek alması gereken kişilerdir. Ama halk bu tarz kişileri örnek alırsa evlilik olayı ortadan kalkar ya da yapılan evlilikler de evlendikten 5-6 ay sonrasında birçok sanatçıların da yaptığı gibi boşanmalar alır başını gider.

Evlilik müessesesinin başına en büyük darbeyi bu tarz ünlüler vurmaktadır.
Bence zaten kısa evlilikler yıllardır yaygın olan bir durum. Artık insanların birbirine tahammüllü kalmamış ve en ufak anlaşmazlıkta ayrılmayı tercih ediyorlar.

Evlilik müessesine gelince, biraz konudan bağımsız olacak ama eskiye göre evlilik yaşı baya geç yaşlarda oluyor. Misal halamlar, amcamlarımın zamanında 25 yaşında bekar zor bulunurdu ama şimdi 30 yaşındaki insanlar daha yaşımız genç, evlilik için aceleye gerek yok diyorlar.

• Güldürdün
  • Beğendim
Reactions: 12.Adam and xdragxx
Bence zaten kısa evlilikler yıllardır yaygın olan bir durum. Artık insanların birbirine tahammüllü kalmamış ve en ufak anlaşmazlıkta ayrılmayı tercih ediyorlar.

Evlilik müessesine gelince, biraz konudan bağımsız olacak ama eskiye göre evlilik yaşı baya geç yaşlarda oluyor. Misal halamlar, amcamlarımın zamanında 25 yaşında bekar zor bulunurdu ama şimdi 30 yaşındaki insanlar daha yaşımız genç, evlilik için aceleye gerek yok diyorlar.
Aynen, dediklerin günümüzde yaygın.

• Beğendim
Reactions: 12.Adam and Dosi
Ne tanımı, neyin tanımı?
------

@Emre Ozansoy niye gülüyor pekii? 🤔
Parmaklarına yazık, boşuna yoruldular. :A

İyi de bunun konuyla yakından uzaktan alakası yok. Bu çift tam altı yıldır beraber evli çiftler gibi yaşıyorlar zaten. Evliliği resmiyete dökmeye gerek görmemişler sadece. Konuda dönen tantana da sadece bu yüzdendi. :A

İyi de bunun konuyla yakından uzaktan alakası yok. Bu çift tam altı yıldır beraber evli çiftler gibi yaşıyorlar zaten. Evliliği resmiyete dökmeye gerek görmemişler sadece. Konuda dönen tantana da sadece bu yüzdendi. :A
Ben zaten konudan bağımsız yorum yazdım :A

• Güldürdün
Reactions: 12.Adam

Senin mesajlarının üstüne kısa bir özet geçmek istedim sadece. 🤗✍️

• Harika
Reactions: kerem