xBUGRAx
Emekli
İzel küser.Sen @/gülbence yap bence.
Evet, malesef tam istediğim isim değil.Yıkılıyyoooo
Ama biraz ergence orası bariz
Böyle düşününce hoşuma gitmedi değil.Diğerleri neyse de had bildirme özelliğine sahip olduğun için kendinle gurur duyman lazım.
Çok yakışır
kendisiyle muhabetim var.hiç bir zaman beni yanlış anlamaz esprilerimi şakalarımı anlayan birisi..kalp kırmayan iyi arkadaşlarımdan biriŞaşkınlıklar içerisindeyim. 😱 Ciddiliği kabul edebilirim belki ama asla diğerlerini kabul edemem. 😱 Had bildirmek haddime bile değil, otoriterliği de her yönetici gibi belli konularda yapıyorum.
Kendisi ile fazla konuşmamız yok. Forumun başarılı süper moderatörü diyebilirim kendisi için.
kendisiyle muhabbetin var hiç bir zaman yanlışda anlamaz beni.
kendisiyle muhabetim var.hiç bir zaman beni yanlış anlamaz esprilerimi şakalarımı anlayan birisi..kalp kırmayan iyi arkadaşlarımdan biri
Üçünüze de güzel yorumlarınız için teşekkür ederim.Kendisiyle pek muhabbetim yok ama yorumlarını gayet kaliteli buluyorum ve seviyorum.
tm kardeşim fotodakı resim senmisin kardeşim.saol aynen özelden konuşuyoz senlenÜçünüze de güzel yorumlarınız için teşekkür ederim.Ne zaman isterseniz özelden ya da forumdaki herhangi bir konudan istediğiniz kadar konuşuruz.
Yok, ben değilim.tm kardeşim fotodakı resim senmisin kardeşim.saol aynen özelden konuşuyoz senlen
Bende sen sandımYok, ben değilim.Burak Deniz.
Maraşlı dizisinin başrolü.Bende sen sandımKardeşim Burak Denizi tanımıyorum
Maraşlı dizinin fotoğraflarına denk geliyor bana..Genede farkedemedim onun resim olup olmadığını vay arkadaşMaraşlı dizisinin başrolü.
Hâlâ öyle düşünüyorum kendisi çok kibar tam bir yönetici. @ÖzgürKendisi ile fazla konuşmamız yok. Forumun başarılı süper moderatörü diyebilirim kendisi için.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?