sen mesaj falan yazmıyordun ki öylece bakıyordun konulara mesajlara
yok be özgür sık sık aktif olur mesajlarınıda yazar sadece bu sene akitfliği az
sen mesaj falan yazmıyordun ki öylece bakıyordun konulara mesajlara
İnşallahıyyy sedefinin evine ka yolun var melun.ss
Hepimiz için en hayırlısı benim forumdan gitmem olucak ablacımBen sana 7 gün 24 saat forumda ol demiyorum ki tabii ki çalışacaksınız hemen aktifliğinizi
azaltmayın diyorum ablam
Belki ayda 1 uğrarımhımm hiçmi girmicen foruma ara ara gircenmi
Diğer dedikodu yaptığın kişiler kimForumdaki en güzel insanlardan biridir @ozgur2113 adam gibi adam, dost gibi dosttur. Rahat rahat dedikodu yapabileceğim, her türlü sırrımı verebileceğim birkaç kişiden biridir, her türlü güvenirim kendisine.
Kısacası seviliyorsun Özgür'üm bunlar da benden duyabileceğin son iyi cümlelerdir daha da rüyanda görürsün.
Co admin olmuşsun dedikodu yapıyorsun , günah günahForumdaki en güzel insanlardan biridir @ozgur2113 adam gibi adam, dost gibi dosttur. Rahat rahat dedikodu yapabileceğim, her türlü sırrımı verebileceğim birkaç kişiden biridir, her türlü güvenirim kendisine.
Kısacası seviliyorsun Özgür'üm bunlar da benden duyabileceğin son iyi cümlelerdir daha da rüyanda görürsün.
Noldu kıskandın mıDiğer dedikodu yaptığın kişiler kim
Kıskanma senin dedikodu yapacak arkadaşın yok diyeCo admin olmuşsun dedikodu yapıyorsun , günah günah
Hepimiz için en hayırlısı benim forumdan gitmem olucak ablacım
Ne kıskanacam melunuNoldu kıskandın mı
Kıskanma senin dedikodu yapacak arkadaşın yok diye
YooNe kıskanacam melunu
Dedikodu listesinde başı ben çekiyorum herhalde
Uyuyup kalmazsan yaparız ben hep gececiyim biliyorsunGece sohbeti yapalım mı
Bence de iş başına. @MayısKralıSözlükte ki konu başlığının düzeltilmesi gereken üye @MayısKralı