Özgür 30.000'ler Kulübünde!

@Özgür 30.000’inin kutlu olsun nice mesajlara :Z

Tebrikler canım benim varlığım sana en güzel hediye:A
Tebrikler @Özgür nice 30.000 lere 😉

Kermit The Frog Reaction GIF
@Özgür beyciğim tebrikler bir kulübü daha devirdin.Daha nice güzel mesajlara.

Tebrıkler özgür kardesıme
Canım tebrikler, nice güzel mesajlarına. İyi ki aramızdasın ve kaliteli mesajlarınla bizimlesin. Nice nice mesajlarına diyelim o halde. :bhr: :Z

Ekli dosyayı görüntüle 110879
Ekli dosyayı görüntüle 110878
Özgürüm Tebrikler Abicim 🥳🥳🥳

Daha nice iletilerin olsun 😊😊😊 @Özgür

Great Job Reaction GIF
Nice güzel mesajlara kardeşim. :D

Tüm Sedef Avcı fotoğrafları sana gelsin. :A
Artık daha sık mesaj yazarım deyip yine az yazıyorum ve bu yüzden geç döndüm kusuruma bakmayın. :A

Güzel dilekleriniz, mesajlarınız ve hediyeleriniz için hepinize teşekkür ederim. :bhr:
------

Hafta bitmeden burun farkıyla yetiştin :A işareti alman güzel :A :A sinir yok çıkar aklından :A
2-3 gündür aklımda ama neredeyse hiçbir bildirime dönememiştim... Şimdi bilgisayara geçince fırsat bu fırsat dedim. :A

Artık daha sık mesaj yazarım deyip yine az yazıyorum ve bu yüzden geç döndüm kusuruma bakmayın. :A

Güzel dilekleriniz, mesajlarınız ve hediyeleriniz için hepinize teşekkür ederim. :bhr:
------

2-3 gündür aklımda ama neredeyse hiçbir bildirime dönememiştim... Şimdi bilgisayara geçince fırsat bu fırsat dedim. :A
Tam ben patlayacaktım @Dosi benden hızlı çıkmış neyse ki. :A

• Güldürdün
  • Harika
Reactions: Özgür and Dosi
2011'den beri forumda olup 30 binler kulübüne yeni girmek de ayrı bir başarı. :A Neyse tebrikler nice mesajlara. :Z @Özgür

Hediyelerin:
5fe6cbf155428724e4a43513.jpg

• Güldürdün
Reactions: Özgür
Bilseydim sessiz kalırdım, tüh :A
Bu yaptığına resmen yılanlık denilir. :A :A
------

Ay skandal bu ka senede sadece 30 bin mi 😱 ay neyse inş. Bu ortama düşersin :A

Ekli dosyayı görüntüle 111051
2011'den beri forumda olup 30 binler kulübüne yeni girmek de ayrı bir başarı. :A Neyse tebrikler nice mesajlara. :Z @Özgür

Hediyelerin:
5fe6cbf155428724e4a43513.jpg
Size ne be. :A Ben sizin gibi çenesi düşük müyüm de fazla yazayım. :A Foruma kaç kez ara verdim bilmiyorsunuz sanki. :A Fazlasında da gözüm yok az ama öz yazıyorum o bana yetiyor. :A Sizi de kudurtuyorum. :A :A

O masaya sen düşersin inşallah.ss @xemrexxx

Hediyeler için sağol canım. :A

Bu yaptığına resmen yılanlık denilir. :A :A
------

Size ne be. :A Ben sizin gibi çenesi düşük müyüm de fazla yazayım. :A Foruma kaç kez ara verdim bilmiyorsunuz sanki. :A Fazlasında da gözüm yok az ama öz yazıyorum o bana yetiyor. :A Sizi de kudurtuyorum. :A :A

O masaya sen düşersin inşallah.ss @xemrexxx

Hediyeler için sağol canım. :A
Bizim kadar yaz demiyoruz ama 10 yılda 30 bin nedir utanç vesikası resmen. :A

• İlginç
Reactions: Özgür
  • Güldürdün
Reactions: Yiğitt
Öncelikle biraz gecikmeli oldu, bu yüzden kusura bakmayın @Özgür beyciğim. :A Birbirinden kaliteli, objektif ve eğlenceli mesajlar ile 30.000'ler kulübünüz hayırlı olsun Özgür beyciğim. 🥳 Nice objektif, eğlenceli ve güzel mesajlara... :Z

• Harika
Reactions: Özgür and 12.Adam