Hafta bitmeden burun farkıyla yetiştin işareti alman güzel sinir yok çıkar aklından@Dosi sinirlenme. Kaç gündür yoğundum bir iki mesaj yazıp çıkıyordum.
Hafta bitmeden burun farkıyla yetiştin işareti alman güzel sinir yok çıkar aklından@Dosi sinirlenme. Kaç gündür yoğundum bir iki mesaj yazıp çıkıyordum.
Tebrikler canım benim varlığım sana en güzel hediye
Tebrıkler özgür kardesıme
Canım tebrikler, nice güzel mesajlarına. İyi ki aramızdasın ve kaliteli mesajlarınla bizimlesin. Nice nice mesajlarına diyelim o halde.
Ekli dosyayı görüntüle 110879
Ekli dosyayı görüntüle 110878
Nice mesajlar daha yazman dileğiyle forumun sakin kibar moderatörü.
Ekli dosyayı görüntüle 110890
Ekli dosyayı görüntüle 110891
Ekli dosyayı görüntüle 110892
Artık daha sık mesaj yazarım deyip yine az yazıyorum ve bu yüzden geç döndüm kusuruma bakmayın.Nice güzel mesajlara kardeşim.
Tüm Sedef Avcı fotoğrafları sana gelsin.
2-3 gündür aklımda ama neredeyse hiçbir bildirime dönememiştim... Şimdi bilgisayara geçince fırsat bu fırsat dedim.Hafta bitmeden burun farkıyla yetiştin işareti alman güzel sinir yok çıkar aklından
Tam ben patlayacaktım @Dosi benden hızlı çıkmış neyse ki.Artık daha sık mesaj yazarım deyip yine az yazıyorum ve bu yüzden geç döndüm kusuruma bakmayın.
Güzel dilekleriniz, mesajlarınız ve hediyeleriniz için hepinize teşekkür ederim.
------
2-3 gündür aklımda ama neredeyse hiçbir bildirime dönememiştim... Şimdi bilgisayara geçince fırsat bu fırsat dedim.
Geçen söyledim 'yarın' demişti, bugün konudan işaret yolladım hatırlatıp bu kadar boş bırakılmaz konuTam ben patlayacaktım @Dosi benden hızlı çıkmış neyse ki.
Forum kaosa aç gibi hissediyorum, herkesin çekirdek kolasına engel oldun.Bilseydim sessiz kalırdım, tüh
Kaos söz konusu ise engel olmaya sevinirimForum kaosa aç gibi hissediyorum, herkesin çekirdek kolasına engel oldun.
Bi ben eksiğim bu masada sankiAy skandal bu ka senede sadece 30 bin mi 😱 ay neyse inş. Bu ortama düşersin
Ekli dosyayı görüntüle 111051
Patlasan da eski kaoslu günlerine dönsen keşke, böyle çok sakinsin.Ne zamandır patlamıyordum kimseye, kurtardın hadi yine iyisin. @Dosi
Bu yaptığına resmen yılanlık denilir.Bilseydim sessiz kalırdım, tüh
Ay skandal bu ka senede sadece 30 bin mi 😱 ay neyse inş. Bu ortama düşersin
Ekli dosyayı görüntüle 111051
Size ne be. Ben sizin gibi çenesi düşük müyüm de fazla yazayım. Foruma kaç kez ara verdim bilmiyorsunuz sanki. Fazlasında da gözüm yok az ama öz yazıyorum o bana yetiyor. Sizi de kudurtuyorum.2011'den beri forumda olup 30 binler kulübüne yeni girmek de ayrı bir başarı. Neyse tebrikler nice mesajlara. @Özgür
Hediyelerin:
Kim yılanlık yapıyor acabaPatlasan da eski kaoslu günlerine dönsen keşke, böyle çok sakinsin.
Kaos söz konusu ise engel olmaya sevinirim
Bizim kadar yaz demiyoruz ama 10 yılda 30 bin nedir utanç vesikası resmen.Bu yaptığına resmen yılanlık denilir.
------
Size ne be. Ben sizin gibi çenesi düşük müyüm de fazla yazayım. Foruma kaç kez ara verdim bilmiyorsunuz sanki. Fazlasında da gözüm yok az ama öz yazıyorum o bana yetiyor. Sizi de kudurtuyorum.
O masaya sen düşersin inşallah.ss @xemrexxx
Hediyeler için sağol canım.
Yaşlılık çok zor çok… Siz gençlerden bekliyorum benPatlasan da eski kaoslu günlerine dönsen keşke, böyle çok sakinsin.
Kaos bir yaşam tarzıdır canım. @YiğittKim yılanlık yapıyor acaba
Neyinden utanacağım be. Halimden memnunum.Bizim kadar yaz demiyoruz ama 10 yılda 30 bin nedir utanç vesikası resmen.
Ay benim yorum yapmaya halim yok kaos ne gezer.Yaşlılık çok zor çok… Siz gençlerden bekliyorum ben