Yasak Elma gibi forum kim dost kim düşman belli değil her an değişiyor
Yasak Elma gibi forum kim dost kim düşman belli değil her an değişiyor
Biz
FELÇ KAL İNŞ.
Zıkkım ye
AĞLAÇıktı ortaya ne mal olduğu @alperuz
Hediyelerin hepsi çok güzel.Tebrikler canım nice güzel mesajlara.Umarım 25 bin kulübüne daha hızlı girersin ama Survivor sayesinde değil.@Özgür
Hediyelerin:
Ekli dosyayı görüntüle 80637
Ekli dosyayı görüntüle 80636
Ve en güzeli.
eTV - Parlak Takımı - 14. Bölüm | Yeni Bölüm | Konuk: alperuz
*** Önceki Bölümler Aserat: Parlak Takımı'nda yeni bölüm heyecanı başlıyor! Sezon finaline bir bölüm kala bir ilke imza atıp takımımıza bir konuk ekledik ve yoğun istek üzerine bu haftaki erkeklerimizi alperuz'a seçtirdik. Kendisine 'hoşgeldin' derken başlamadan önce herkesten birkaç cümle...fav10.net
Ben ikisiyle de yakıştırıyorum ama evet Ali’yle olan sahneleri daha samimiydi. Barış Falay ile hala görüşüyorlar sosyal medyada paylaşıyorlar sık sık.Hediyem tebrikTebrik ederim diyip hediyesiz geçerlerya bende tebrik yerine he diye attım
Ben Kenanla değil Barış Falayla yakıstırıyordum Baharı zaten onların sahneleri daha samimi oluyordu
@serhatt da güzel hazırlamış onunda eline sağlık
Kafanız biraz büyük gibi.
@Çiğdem kafası büyük benim ki normal .ssKafanız biraz büyük gibi.@serhatt Çiğdem'in koca kafalı olduğunu öğrenmiş olduk. ss @xemrexxx @Forumdash
Bazen diziye tekrar başladığımda mesala son olarak @sokak sanati da izlemişBen ikisiyle de yakıştırıyorum ama evet Ali’yle olan sahneleri daha samimiydi. Barış Falay ile hala görüşüyorlar sosyal medyada paylaşıyorlar sık sık.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?