xBUGRAx
Süper Emekli
Ben de diyorum hem alıntı hem etiket niye yaptı. Olabilir.
Ben de diyorum hem alıntı hem etiket niye yaptı. Olabilir.
Hediyeleri de düşünüyorum anlam veremedim halbuki bir isme baksam görecem.Ben de diyorum hem alıntı hem etiket niye yaptı. Olabilir.
Yok kız twitter da gördüm şirin bir şeymişÇocukluk foton mu.
Thanks tatlım.
@Aserat ne anlar hediyeden. İzleyeceğim dedin diye JS hediye eder.Hediyeleri de düşünüyorum anlam veremedim halbuki bir isme baksam görecem.
Rezalet cidden. Ama cidden her biri harika hediyeler. Özellikle EŞG. En büyük başarımız.
Sayende şarkıyı açtım dinliyorum yine.
Teşekkür ederim.Tebrik ederim @Özgür
Teşekkür ederim hediyelerin hepsi çok güzel.@Özgür tebrik ederim. Yöneticiliğini ve kişiliğini beğendiğim bir üyesin.
Bizlerle birlikte nice mesajlara
Sağol canım merakla bekliyorum.Tebrikler @Özgür kardeşimmmmm Hediyene karar veremedim Ama vereceğim
Teşekkür ederim Kaan’ım. Her biri ayrı güzel. Özellikle sondaki hediyen.
Ben de severim canım. İnsan bi tebrik eder kız.
Teşekkür ederim Sherlock beyciğim bu ne güzel bir hediye böyle.
Teşekkür ederim abla, sorun yok zaten. Hediyeler de süper.@Özgür akşam yanlış anlamadan dolayı gerildik hem bu gerginliği tatlıya bağlıyım dedim hemde seninle soğuk olmak istemiyorum ablacım @serhatt ın etiketi gelmemiş bana konuyu görünce hemen girdim kutlayayım dedim tebrikler ediyorum nice nice mesajlara inşAllahh şu okulun çabucak biterde daha çok bizle olursun inşAllahhh dualarım seninle ablacım
hediyelerine gelince efenim senin kadar yakışıklı diil ama sen çook seviyosun diyee
ve senin kıymetlin Sedefinnn
nice mesajlaraaa
Teşekkür ederim abla, sorun yok zaten. Hediyeler de süper.