Özgür 20.000'ler Kulübünde!

Şuan büyük şok yaşıyorum. 😱 Ben renklerinizden dolayı mesajı @Aserat yazdı sandım o yüzden seni etiketledim sana hitap ediyor diye. :F Ben de @Aserat İzel’in şarkısını, Sez’i nerden bilecek diyorum. :F

Ay kafa kalmamış bende usturuplu demenden bile anlamamışım. :A Kusura bakma. :(

Usturupsuz hediye yok mu. :A :A
:F Ben de diyorum hem alıntı hem etiket niye yaptı. :A Olabilir. :A

• Güldürdün
Reactions: Özgür
:F Ben de diyorum hem alıntı hem etiket niye yaptı. :A Olabilir. :A
Hediyeleri de düşünüyorum anlam veremedim halbuki bir isme baksam görecem. :F

Rezalet cidden. :F Ama cidden her biri harika hediyeler. :bhr: Özellikle EŞG. :A En büyük başarımız. :F

Sayende şarkıyı açtım dinliyorum yine. :bhr: :A

• Harika
Reactions: xBUGRAx
Hediyeleri de düşünüyorum anlam veremedim halbuki bir isme baksam görecem. :F

Rezalet cidden. :F Ama cidden her biri harika hediyeler. :bhr: Özellikle EŞG. :A En büyük başarımız. :F

Sayende şarkıyı açtım dinliyorum yine. :bhr: :A
@Aserat ne anlar hediyeden. :A İzleyeceğim dedin diye JS hediye eder. :A

Sevindim canım devamı gelebilir.:A

• Güldürdün
Reactions: Aserat and Özgür
@Özgür tebrik ederim. Yöneticiliğini ve kişiliğini beğendiğim bir üyesin.
Bizlerle birlikte nice mesajlara :bhr:

• Harika
Canım Özgür'üm, tebrik ediyorum. :bhr: Daha nice mesajlara inşallah. :Z @Özgür

Hediyelerin. :A

MV5BMTkzMDk2ZDMtMjE1ZS00N2E5LWIwZDMtMDExNmFhODQzMTBjXkEyXkFqcGdeQXVyNDg4MjkzNDk@._V1_.jpg

• Harika
@Özgür :D akşam yanlış anlamadan dolayı gerildik hem bu gerginliği tatlıya bağlıyım dedim hemde seninle soğuk olmak istemiyorum ablacım @serhatt ın etiketi gelmemiş bana konuyu görünce hemen girdim kutlayayım dedim tebrikler ediyorum nice nice mesajlara inşAllahh şu okulun çabucak biterde daha çok bizle olursun inşAllahhh dualarım seninle ablacım :D

hediyelerine gelince efenim senin kadar yakışıklı diil ama sen çook seviyosun diyee :D

ve senin kıymetlin Sedefinnn :D

nice mesajlaraaa

• Harika
Reactions: Özgür and serhatt
@Özgür :D akşam yanlış anlamadan dolayı gerildik hem bu gerginliği tatlıya bağlıyım dedim hemde seninle soğuk olmak istemiyorum ablacım @serhatt ın etiketi gelmemiş bana konuyu görünce hemen girdim kutlayayım dedim tebrikler ediyorum nice nice mesajlara inşAllahh şu okulun çabucak biterde daha çok bizle olursun inşAllahhh dualarım seninle ablacım :D

hediyelerine gelince efenim senin kadar yakışıklı diil ama sen çook seviyosun diyee :D

ve senin kıymetlin Sedefinnn :D

nice mesajlaraaa
Teşekkür ederim abla, sorun yok zaten. :bhr: Hediyeler de süper. :Z

• Harika
Reactions: Angelica