Özgür 20.000'ler Kulübünde!

serhatt

Konu Sahibi
Moderatör
Reaksiyon puanı
78,652
Puanı
1,060
Forumda en sevdiğim isimlerden biri olan çok sevdiğim aşkım, biricik dostum @Özgür 20.000'ler kulübüne girmiş bulunmaktadır.

Bu forumun bana kattığı en güzel insanlardan biri olan aşkım bugün tam 20.000. mesajını yazdı. Deniz'in benimle buluşmaya gelirken Özgür'ü de getirmesiyle tanıştığım ve bir daha hiç kopamadığım, iyi ki tanıdığım güzel kalpli insan... İYİ Kİ VARSIN. O gün iyi ki Deniz'le gelmişsin ve yüz yüze tanışmışız. Corona illeti yüzünden hasret çeksekte İstanbul'a geldiğinde soluğu hemen yanında alıcam :bhr: Tekrar iyi ki varsın. İyi ki hayatımdasın. Seni ÇOOOOOOOOOOK seviyorum.

Yeni kulübünü kutlar daha nicelerine adım atmanı temenni ederim. :bhr: :bhr:

Kaliteli hediyelerin;

1588546611818.png

1588546651333.png

Yasak-Elma-haber-resim-516722bf-cb87-4735-8e07-f33a5979a097.jpg

1588546768958.png

1588546811025.png

9 yıldır forumdayım ve az mesaj yazdığım için 9 yılda ancak şimdi 20.000 oldum. :F Herhalde ilk defa böyle bir konu açılıyor. :A Çok mutlu oldum ve şaşırdım. :F

Konudaki yazın, hediyelerin ve sen gerçekten bir harikasın. :bhr: Sevdiğim diziler, oyuncular ve çok sevdiğim bir şarkı... Çok mutlu ettin beni. 😍 Sen de iyi ki varsın ve evet o gün Deniz iyi ki ikimize de böyle bir sürpriz yapmış. :bhr: Forumda neredeyse herkesle aram çok iyi ama sen ve birkaç ismin yeri bende çok ayrı. :Z Çok teşekkür ederim canım ben de seni seviyorum. :bhr: @serhatt

9 yıldır forumdayım ve az mesaj yazdığım için 9 yılda ancak şimdi 20.000 oldum. :F Herhalde ilk defa böyle bir konu açılıyor. :A Çok mutlu oldum ve şaşırdım. :F

Konudaki yazın, hediyelerin ve sen gerçekten bir harikasın. :bhr: Sevdiğim diziler, oyuncular ve çok sevdiğim bir şarkı... Çok mutlu ettin beni. 😍 Sen de iyi ki varsın ve evet o gün Deniz iyi ki ikimize de böyle bir sürpriz yapmış. :bhr: Forumda neredeyse herkesle aram çok iyi ama sen ve birkaç ismin yeri bende çok ayrı. :Z Çok teşekkür ederim canım ben de seni seviyorum. :bhr: @serhatt
Aşkım biliyorsun duygular karşılıklı :bhr:

Günlerdir bu anı bekliyorum sonunda gerçek oldu :bhr:

• Harika
Reactions: Özgür
Aşkım biliyorsun duygular karşılıklı :bhr:

Günlerdir bu anı bekliyorum sonunda gerçek oldu :bhr:
Biliyorum. :Z

Ben mesaj sayımın farkında bile değildim bildirimi görünce şok oldum. :F Dediğim gibi 9 yılda daha yeni 20.000 olmuşum haberim yok. :F

Ya kıyamam bir de günlerdir diyor. :bhr: Böyleyim şuan. :A
FC770A8B-754E-49EE-93CF-904584EE77F9.jpeg

• Harika
Reactions: serhatt
  • Harika
Kesinlikle. :Z Şimdi baktım milletin günahını almışım 1.000, 2.000, 5.000, 10.000 konuları açılmış ama hiçbiri aklımda kalmamış. :F En son açılan 2015’te tabi aklımda kalmaz. :A 5 yılda 10.000 mesaj yazmışım resmen. :F

En özeli ve güzeli bu olmuş. :bhr: :A

• Harika
Kesinlikle. :Z Şimdi baktım milletin günahını almışım 1.000, 2.000, 5.000, 10.000 konuları açılmış ama hiçbiri aklımda kalmamış. :F En son açılan 2015’te tabi aklımda kalmaz. :A 5 yılda 10.000 mesaj yazmışım resmen. :F

En özeli ve güzeli bu olmuş. :bhr: :A
Hayatım neden bu kadar ağırsın ben 2 hafta da bir kulübe giriyorum .ss

• Güldürdün
Hayatım neden bu kadar ağırsın ben 2 hafta da bir kulübe giriyorum .ss
Senin girmediğin yer yok ki. :A

Aman bilmiyorum ki bazen hiç çıkmıyorum forumdan bazen girsem bile hiç yazmıyorum. :F Geçen hafta Survivor konusunda 2-3 günde 400 küsür mesaj yazdım bu hafta forumda bile yoktum. :A

• Güldürdün
Senin girmediğin yer yok ki. :A

Aman bilmiyorum ki bazen hiç çıkmıyorum forumdan bazen girsem bile hiç yazmıyorum. :F Geçen hafta Survivor konusunda 2-3 günde 400 küsür mesaj yazdım bu hafta forumda bile yoktum. :A
Evet bu hafta yokluğunu hissettim neden yoktun :(

• Güldürdün