Özel Spor Yazıları

Frank Slade

Konu Sahibi
Favori Üye
Katılım
20 Mart 2011
Mesajlar
10,225
Reaksiyon puanı
1,355
Puanı
535
Dün Olympiakos-Galatasaray maçını izliyorum.Maç başladı şok gibi bir gol yedik.Maçı izlemeye devam ediyorum Yunan takımı kendini karatede filan zannetti sanırım resmen futbol oynamaktan çok faul yaptılar.

Birde öyle bir pozisyon vardı ki...Kırmızı kartlık hareket yapan adamı atmadı hakem.Terim haklı olarak itiraz etti.Ortam gerildi biraz.Hakem biz faul yapınca hemen faul.Rakip yapınca birşey yok kalk!

Gelelim 2.noktaya.Maç içinde Yunanistan'lıların maç izlemeyi bilmediklerini gördüm ben.Lazerle futbolcuları rahatsız etmeler,maç içinde yakılan meşaleler ve ses bombaları.Melo firkik kullanacak adama lazer tutuyorlar.Melo orda topu alıp ben oynamıyorum diyip soyunma odasına gitse kimse birşey diyemez.

İyi kötü bir maç geçti.Ama bu yapılanlar asla unutulmaz bana göre.Sadece bunları belirtmek istedim burada.
 

Frank Slade

Konu Sahibi
Favori Üye
Katılım
20 Mart 2011
Mesajlar
10,225
Reaksiyon puanı
1,355
Puanı
535
Gündemden Başlıklar ve Yorumlar!

Keita transferinde pürüz!

Keita ilk geldiğinde her ne kadar taraftarın sevgisini kazansada bir türlü yönetimle yıldızı barışmadı.Bu konu hakkında iki rivayet vardı(neden satıldığı hakkında);

1)İyi para ettiği için
2)Disiplinsiz davranışlarından dolayı.

Eğer 2.rivayet doğruysa alınmasın derim birde pürüz çıkmışken.Eğer 1.si doğruysa 4 milyon verip dahada kar etmiş olarak çok başarılı bir iş yapmış olacaklar.Artık top yönetimde.

"Asarım, keserim, oyarım"


Yukarıdaki sözün Aziz Yıldırım'a ait olduğu iddia ediliyor.Hüseyin Göçek'i tehdit ettiği ve TFF Yöneticilerini duman ederim dediği söyleniyor.Son günleri bırakın son aylarda Futboldan çok şike konuşuluyor ülkemizde.Konuşuluyor ama bir sonuçta çıkmadı.Ne bir takım düşürüldü nede bir ceza verildi.

TFF olayı boşu boşuna uzatarak diğer takımların kamp programlarınıda bir anda karıştırmış oldu.Madem bir ceza verilecek bir durum yok neden böyle bir şey yapıldı?

Aziz Yıldırım'ın sözlerine gelecek olursak.Böyle birşeyin doğruluğu varsa Türk Futbolu çok büyük tehlikede demekten başka elimizden birşey gelmez.


Sürekli güncellenekcek...