Özcan Deniz'in Boşanma Nedeni Aslı Enver mi? Aslı Enver : "Yazık, çok ayıp!"

Emre Ozansoy

Konu Sahibi
Moderatör
Katılım
26 Ağustos 2017
Mesajlar
72,116
Reaksiyon puanı
57,300
Puanı
1,060
Web Sitesi
twitter.com
Özcan Deniz ve Feyza Aktan evliliğinin bitme sebebi ne?

3-MKpD.jpg


2018 yılında evlenen ve geçtiğmiz Haziran ayına anlaşmalı şekilde evliliklerini sonlandıran Özcan Deniz - Feyza Aktan hakkında, Kanal D'de ekrana gelen 'Müge ve Gülşen'le 2. Sayfa programı özel bir habere imza attı. Programın haberine göre, Deniz ve Aktan çiftinin boşanma sebebi Deniz'in İstanbullu Gelin dizisinde beraner rol aldığı Aslı Enver çıktı.

Başarılı oyuncu Özcan Deniz'in Aslı Enver’e takıntılı bir şekilde hayranlık duyduğunu ve Feyza Aktan’ın da sürekli onun gibi olmasını istemesi üzerine ikili arasında ipler koptu. Deniz, boşandığı eşi Aktan'a evlilik süresi boyunca hep partnerinin saçları gibi kestirmesini, onun gibi kahkül kullanmasını, onun okuduğu kitapları okumasını, onun gibi giyinmesini söylemiş. Ayrıca verilen bilgilere göre, Özcan Deniz’in aşık olduğu Aslı Enver, ünlü oyuncuya hiçbir şekilde karşılık vermemiş.

Güzel oyuncu Aslı Enver ise bu haberlere karşılık sosyal medya hesabından, “Sabahtan beri izlediğim haberlere çok kırgın ve sinirliyim. Üç yıl mesai yaptığım benim açımdan sadece çalışma arkadaşım olan Özcan Deniz’in evliliğini bitirmekle suçlanıyorum. Hiçbir zaman böyle bir şey olmadı ve olmayacak. Yazık. Çok ayıp. Ne münasebet.” açıklamasını yaptı.
 

cokiyitvci

Favori Üye
Katılım
30 Haziran 2011
Mesajlar
32,325
Reaksiyon puanı
13,436
Puanı
1,060
Aslı asla öyle bir şey yapmaz ;) Özcan takıntılıymış demek ki şaşırmadım :D (Aslı'ya)
 
Son düzenleme: