Şükürler olsun bugün de eşcinsel muhabbeti yaptık.
İkiside aynı gibi bu kadar gereksiz iki insan daha dünyaya gelmezYok canım Özcan Sinan kadar kalitesiz değil
@mrt-06 senin bu sohbetlerden hoşlandığını söylüyordu hep @S.G.A.T. doğru sanırım
Şükürler olsun bugün de eşcinsel muhabbeti yaptık.
İkiside aynı gibi bu kadar gereksiz iki insan daha dünyaya gelmezYok canım Özcan Sinan kadar kalitesiz değil
Arz talep ablacım siz istiyorsunuz ben veriyorumİkiside aynı gibi bu kadar gereksiz iki insan daha dünyaya gelmez@serhatt
@mrt-06 senin bu sohbetlerden hoşlandığını söylüyordu hep @S.G.A.T. doğru sanırım
3.gereksizde sensinİkiside aynı gibi bu kadar gereksiz iki insan daha dünyaya gelmez@serhatt
Adam hala fit bee senin zibidilere bin basarSenin sevdiklerinde benim kara listemde örn:musti
Aman o fit olsa kaç yazar içi geçmişAdam hala fit bee senin zibidilere bin basar
Hhaha Boşandı biliyorsun şansını deneAman o fit olsa kaç yazar içi geçmiş
Aaa az kaldı @denizz19 gelince edersiniz ona takılmayıda özledik bir şarkı patlatsın dönüşünün şerefine
Sen bir özele bak önemli bir şey sordum ablacım.Aaa az kaldı @denizz19 gelince edersiniz ona takılmayıda özledik bir şarkı patlatsın dönüşünün şerefine
Üstüne para da verse yan bile bakmamHhaha Boşandı biliyorsun şansını dene
Herif eşcinsel olsa ecünnüyle evlenmezdi heralde
Saklamak için evleniyorlar siz de öyle yapınHerif eşcinsel olsa ecünnüyle evlenmezdi heralde
Umarım aynısı başıma gelmezSaklamak için evleniyorlar siz de öyle yapın
Ne basına gelmez cnmUmarım aynısı başıma gelmezBu gerçekten felaketim olur
Söyleyemediğim için bi kızla zorla evlenmekNe basına gelmez cnm
Aaa vlla millet öyle yapıyor Selim gibi düşünSöyleyemediğim için bi kızla zorla evlenmek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?