Şükürler olsun bugün de eşcinsel muhabbeti yaptık.![]()
İkiside aynı gibi bu kadar gereksiz iki insan daha dünyaya gelmezYok canım Özcan Sinan kadar kalitesiz değil![]()
@mrt-06 senin bu sohbetlerden hoşlandığını söylüyordu hep @S.G.A.T. doğru sanırım
Şükürler olsun bugün de eşcinsel muhabbeti yaptık.![]()
İkiside aynı gibi bu kadar gereksiz iki insan daha dünyaya gelmezYok canım Özcan Sinan kadar kalitesiz değil![]()
Arz talep ablacım siz istiyorsunuz ben veriyorumİkiside aynı gibi bu kadar gereksiz iki insan daha dünyaya gelmez![]()
![]()
@serhatt
@mrt-06 senin bu sohbetlerden hoşlandığını söylüyordu hep @S.G.A.T. doğru sanırım
![]()
![]()
![]()
3.gereksizde sensinİkiside aynı gibi bu kadar gereksiz iki insan daha dünyaya gelmez![]()
![]()
@serhatt
![]()
![]()
![]()
Adam hala fit bee senin zibidilere bin basarSenin sevdiklerinde benim kara listemde örn:musti![]()
Aman o fit olsa kaç yazar içi geçmişAdam hala fit bee senin zibidilere bin basar![]()
![]()
![]()
Hhaha Boşandı biliyorsun şansını deneAman o fit olsa kaç yazar içi geçmiş![]()
Aaa az kaldı @denizz19 gelince edersiniz ona takılmayıda özledik bir şarkı patlatsın dönüşünün şerefine
Sen bir özele bak önemli bir şey sordum ablacım.Aaa az kaldı @denizz19 gelince edersiniz ona takılmayıda özledik bir şarkı patlatsın dönüşünün şerefine![]()
![]()
![]()
Üstüne para da verse yan bile bakmamHhaha Boşandı biliyorsun şansını dene![]()
![]()
![]()
Herif eşcinsel olsa ecünnüyle evlenmezdi heralde
Saklamak için evleniyorlar siz de öyle yapınHerif eşcinsel olsa ecünnüyle evlenmezdi heralde![]()
Umarım aynısı başıma gelmezSaklamak için evleniyorlar siz de öyle yapın![]()
![]()
![]()
Ne basına gelmez cnmUmarım aynısı başıma gelmezBu gerçekten felaketim olur
Söyleyemediğim için bi kızla zorla evlenmekNe basına gelmez cnm![]()
Aaa vlla millet öyle yapıyor Selim gibi düşünSöyleyemediğim için bi kızla zorla evlenmek