Özcan Deniz Yeni Dizisi İle TNT'de !

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Fks14
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Fks14

Konu Sahibi
Süper Emekli
Reaksiyon puanı
2,354
Puanı
809
Uzun süredir iyi bir senaryo beklediğini açıklayan Özcan Deniz, nihayet aradığı dizi projesini buldu ve ekrana dönme kararı aldı.

Deniz, TNT'de yayınlanacak olan yeni dizisinde ünlü televizyoncu Melis civelek ile çalışacak. Bir yandan da ünlü yapımcı Şükrü Avşar ile film çekmeye hazırlanan Deniz, yeni dizisinde tanıdık bir aktörle çalışacak.

Özcan Deniz'in rol arkadaşının iki yıl önce yayınlanan 'Samanyolu' dizisinde beraber kamera karşısına geçtiği Kenan Ece olduğu ifade edildi.

ozcandeniz1.jpg

TNT'de bir dizi tutturmak çok zor iken hala TNT'de ısrarlı olmalarını kutluyorum ama aklıma şunlar da geliyor, aklı yerinde bir yapımcı ilk olarak TNT'nin kapısını çalmaz, önce büyük kanalları dener, onlardan red alırsa öyle TNT'ye geçer, yani karşımızda büyük kanallarca beğenilmemiş bir proje duruyor olabilir, zaten TNT'de yayınlanıp tutmayan tüm diziler de kalitesiz değil miydiler ?

TNT'de bir dizi tutturmak çok zor iken hala TNT'de ısrarlı olmalarını kutluyorum ama aklıma şunlar da geliyor, aklı yerinde bir yapımcı ilk olarak TNT'nin kapısını çalmaz, önce büyük kanalları dener, onlardan red alırsa öyle TNT'ye geçer, yani karşımızda büyük kanallarca beğenilmemiş bir proje duruyor olabilir, zaten TNT'de yayınlanıp tutmayan tüm diziler de kalitesiz değil miydiler ?
parayısını aldıktan sonra yapımcıların kanal derdi olacağını zannetmiyorum bak kvp ye adamlar kim bilir kaç para verdilerde aldılar diziyi.

Melis Civelek genellikle kaliteli senaryolarlar karsimiza çikar.. Kendisi Adini Feriha Koydum'un senaristidir.

Melis Civelek genellikle kaliteli senaryolarlar karsimiza çikar.. Kendisi Adini Feriha Koydum'un senaristidir.

Polemik gibi olmasın ama Adını Feriha Koydum'un kalitesi de tartışılır hani !

Moderatörün son düzenlenenleri:

parayısını aldıktan sonra yapımcıların kanal derdi olacağını zannetmiyorum bak kvp ye adamlar kim bilir kaç para verdilerde aldılar diziyi.

KvP var olan ve zaten tutmuş olan biz dizi, ama yeni başlayacak bir dizi TNT gibi bir kanaldan yüksek paralar kazanamaz ve kaldırılmadan önceki 3-5 bölüm para kazanalım diye de dizi yapılmaz, her dizi en az 1 sezon için piyasaya sürülüyor ve TNT'de bir dizinin 1 sezon sürmesi zor.

Polemik gibi olmasın ama Adını Feriha Koydum'un kalitesi de tartışılır hani !

kessinlikle katılıyorum. yani cok cok cok basit bir senaryosu var.
zengin erkek fakir kıza asık.
acaba bu proje tasarımı yapılırken cok zorlanmıslarmıdır merak ediyorum. cok cok klasik ve de aynı derecede basit bir dizi ve senaryo.
artık proje tasarlayanların yada senaristlerin ozentilikten kacması kendi fikirlerini gelistirmesi lazım.
farklı projeler sart.

TNT ortalamasının üstüne çıkar bence iyi bir dizi olur