Özcan Deniz ve Nurgül Yeşilçay Aynı Dizide Mi Rol Alacak?

sürgünüm

Konu Sahibi
Emekli
Katılım
24 Eylül 2012
Mesajlar
54,420
Reaksiyon puanı
65,193
Puanı
1,059
Özcan Deniz ve Nurgül Yeşilçay Aynı Dizide Mi Rol Alacak?

4911e860a05b06ac6835746335d2c0e8_L-150x150.jpg


Son olarak Kaderimin Yazıldığı Gün'de rol alan Özcan Deniz ve 52. bölümde Paramparça dizisinden ayrılacak olan Nurgül Yeşilçay'ın yeni bir dizide bir araya gelecekleri iddia edildi.

Posta gazetesinin haberine göre, daha önce 2002-2004 arası Asmalı Konak dizisinde de rol alan ikili yeni bir dizide başrolü paylaşacaklar.

Bu iddianın doğru olup olmadığı henüz belli değil onu da belirtelim.
Bu konuyu orijinal haber formatında görüntüle
 
haber dogru digil ozcan deniz gecen haftalarda uzun bir sure ekranda olmucam soyledi muhabirlere
 
Çok iyi olur be :) Zamanında Asmalı Konak setine gitmiştim ikisiyle de fotoğrafım vardı çocukken :D Çok güzel diziydi onun yerini tutmaz ama ikisini yeniden aynı dizide görmek güzel olur.
 
Asmalı Konak benim hatta tüm Türk halıkının unutamadığı dizilerden biridir. O zamanlarda fazla dizide olmadığından televizyon başındaki her 4 kişiden 3'ü o diziyi izlerdi. Yeniden bir araya gelirseler çok iyi olur. Göç Zamanı'nda da Vahide Perçin ve Talat Bulut Annem dizisinden sonra tekrar bir araya geliyorlar, yani sonradan bir araya gelen çiftlere bir yenisi eklenmiş olur. Bu arada dizi olacaksa Eylül ayından önce başlamaz zaten. O zamana kadar da Özcan ve Nurgül'ün dinlenecekleri çok zamanı var.
 
Haberin doğru olduğunu düşünmüyorum, Nurgül Yeşilçay dinlenmek istediğini açıklamıştı. Ama olurlarsa çok iyi bir çift olabilirler. :)
 
Ekranların en sevilen çiftlerinden oldukları için kimse bu duruma itiraz etmez, ama doğru değildir sanırım.
 
nurgül yeşilçayı çok beğenirim ama özcan denizin oyunculuğunu hiç beğenmem adam yıllardır sanki aynı karakteri canlandırıyor geliştiremedi kendini ilk oynadığı diziyi birde son dizisini izleyin el hareketleri,konuşması,mimikleri felan hep aynı
 
mesut yarla yüksel aytuğu takan var mı :D ayrıca ben görmedim onu bir link at kyg den sonra hatice şendille özcana teklifler geldi kısmını diyorsan özcan deniz 150 dk lik dizilerde oynamıcam diye yazmış :D
Gecenin Kraliçesi ile ilgili yazı paylaşınca geçende Ali Eyüpoğlu'nu da takmıyordun? :)))