Vasatın bir altı idare ederin bir üstüDemek sesimi beğeniyorsun
Vasatın bir altı idare ederin bir üstüDemek sesimi beğeniyorsun
Peki ya benim ki.Vasatın bir altı idare ederin bir üstü
Sen bence bir aynaya bak o @Doğu nun bahsettiği Özcan Deniz'in baklavalarına hayran olan kişiyi göreceksin
İnce olan için mi dedin kalın olan için mi.Vasatın fersah fersah üstü
İkisi de harika, ama ince ister istemez öne çıkıyor ve yarışı frekans farkıyla kazanıyorİnce olan için mi dedin kalın olan için mi.
Melih beni gaza getirdi MS'nin finaline özel şarkı söyleyeceğim, hazırlıklara başladım.İkisi de harika, ama ince ister istemez öne çıkıyor ve yarışı frekans farkıyla kazanıyor
Okadar aşıksanız herife @mrt-06 @xemrexxx sen bu üçünü konuk al @Aserat özcan denizi bir masaya yatırsınlar
Şarkıyı biz seçelim @Çiğdem-Melih beni gaza getirdi MS'nin finaline özel şarkı söyleyeceğim, hazırlıklara başladım.@Çiğdem-
İnce ve kalın sesle tek kişilik koro.
@Çiğdem-
Yarışmayı kazananın final şarkısını söyle. İnşallah Dalgalandım da Duruldum kazanırBu sesime gider bunu söyleyeceğim.
Sanat müziği versiyonu olabilir.
Müzeyyen Senar'dan bahsediyoruz kadın Cumhuriyet divası en eski o seslendirmiştir aslı odur.Aslı bu bildiğim
Tanımıyorum kendisiniMüzeyyen Senar'dan bahsediyoruz kadın Cumhuriyet divası en eski o seslendirmiştir aslı odur.
Nasıl kınasam seni bilemedim. 😱Tanımıyorum kendisini
Ben doğmadan öncekiler beni ilgilendirmiyorNasıl kınasam seni bilemedim. 😱
Ben doğmadan öncekiler beni ilgilendirmiyor
Ego tavan
Tamam hatırldaımKadını magazinden hatırlıyorum 2005'e kadar yaşamıştır muhtemelen.
Melih beni gaza getirdi MS'nin finaline özel şarkı söyleyeceğim, hazırlıklara başladım.@Çiğdem-
İnce ve kalın sesle tek kişilik koro.
@Çiğdem-
@XanTier şampiyonun kazandığı şarkıyı söylerse @mrt-06 ya @sokak sanati kazanırsa yabancı şarkıyıda türk sanat müziği gibi okumaya çalısır şimdi atacanŞarkıyı biz seçelim @Çiğdem-
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?