Vasatın bir altı idare ederin bir üstüDemek sesimi beğeniyorsun![]()
Vasatın bir altı idare ederin bir üstüDemek sesimi beğeniyorsun![]()
Peki ya benim ki.Vasatın bir altı idare ederin bir üstü![]()
Sen bence bir aynaya bak o @Doğu nun bahsettiği Özcan Deniz'in baklavalarına hayran olan kişiyi göreceksin
İnce olan için mi dedin kalın olan için mi.Vasatın fersah fersah üstü![]()
İkisi de harika, ama ince ister istemez öne çıkıyor ve yarışı frekans farkıyla kazanıyorİnce olan için mi dedin kalın olan için mi.![]()
Melih beni gaza getirdi MS'nin finaline özel şarkı söyleyeceğim, hazırlıklara başladım.İkisi de harika, ama ince ister istemez öne çıkıyor ve yarışı frekans farkıyla kazanıyor![]()
Okadar aşıksanız herife @mrt-06 @xemrexxx sen bu üçünü konuk al @Aserat özcan denizi bir masaya yatırsınlar![]()
![]()
![]()
Şarkıyı biz seçelim @Çiğdem-Melih beni gaza getirdi MS'nin finaline özel şarkı söyleyeceğim, hazırlıklara başladım.@Çiğdem-
İnce ve kalın sesle tek kişilik koro.
@Çiğdem-
Yarışmayı kazananın final şarkısını söyle. İnşallah Dalgalandım da Duruldum kazanırBu sesime gider bunu söyleyeceğim.
Sanat müziği versiyonu olabilir.
Müzeyyen Senar'dan bahsediyoruz kadın Cumhuriyet divası en eski o seslendirmiştir aslı odur.Aslı bu bildiğim
Tanımıyorum kendisiniMüzeyyen Senar'dan bahsediyoruz kadın Cumhuriyet divası en eski o seslendirmiştir aslı odur.![]()
Nasıl kınasam seni bilemedim. 😱Tanımıyorum kendisini![]()
Ben doğmadan öncekiler beni ilgilendirmiyorNasıl kınasam seni bilemedim. 😱
Ben doğmadan öncekiler beni ilgilendirmiyor
Ego tavan![]()
Tamam hatırldaımKadını magazinden hatırlıyorum 2005'e kadar yaşamıştır muhtemelen.![]()
Melih beni gaza getirdi MS'nin finaline özel şarkı söyleyeceğim, hazırlıklara başladım.@Çiğdem-
İnce ve kalın sesle tek kişilik koro.
@Çiğdem-
@XanTier şampiyonun kazandığı şarkıyı söylerse @mrt-06 ya @sokak sanati kazanırsa yabancı şarkıyıda türk sanat müziği gibi okumaya çalısır şimdi atacanŞarkıyı biz seçelim @Çiğdem-![]()