Laaa kıllı surat sen ne konuşuyon kendi hellim peyniri gibi vücudunu görmüyor bana laf atıyorSizin parlaklardan daha bile iyi bu (@denizz19 hariç)
Laaa kıllı surat sen ne konuşuyon kendi hellim peyniri gibi vücudunu görmüyor bana laf atıyorSizin parlaklardan daha bile iyi bu (@denizz19 hariç)
Gerek yok, o zaman da şu zamanda olduğum gibi çatır çatır heteroydumGidip hemen abdest tazeleseydin bari.
Okadar aşıksanız herife @mrt-06 @xemrexxx sen bu üçünü konuk al @Aserat özcan denizi bir masaya yatırsınlarMetin2 ile ilgili bi link atması gerekiyodu bana, ama güzel troldü.İlk dost kazığımı o anda yemiştim
.Ben de onu diyorum Deniz hariç bütün parlaklarınızdan daha iyi bu
özcana yanıktın hani
Dikkatli okuyunca övmüşsün anlamı çıktı evet kusura bakma Nur yüzlüm
Benim en iyi diyeceğim 3/10 alır o derece. Özcan da 1.5 alırözcana yanıktın hani
@vadikızı teyzemin yaşına ve damak zevkinedaha uygun özcan deniz bence
Seni ne zaman yerdim ki?Dikkatli okuyunca övmüşsün anlamı çıktı evet kusura bakma Nur yüzlüm
Hiç o manada dememiştim, sadece görüntünün uygunsuzluğu için söyledim. Yani bunu kanıtlamaya çalışmana gerek yoktu.Gerek yok, o zaman da şu zamanda olduğum gibi çatır çatır heteroydum
Ebrucuğumu yermen beni de etkilediSeni ne zaman yerdim ki?
Bu aralar bu ithamlar artıyor, gardımı her zaman hazırlıklı bulunduruyorumHiç o manada dememiştim, sadece görüntünün uygunsuzluğu için söyledim. Yani bunu kanıtlamaya çalışmana gerek yoktu.
Adın Ebru mu? Soyadın da Yaşar değil, o zaman üstüne alınmaEbrucuğumu yermen beni de etkiledi
Belki dayımın kızıAdın Ebru mu? Soyadın da Yaşar değil, o zaman üstüne alınma
O kadar çirkin bir ses ve müzik zevki senin dayının kızın bırak dayının krivesinin torununda biel olamazBelki dayımın kızı
Demek sesimi beğeniyorsunO kadar çirkin bir ses ve müzik zevki senin dayının kızın bırak dayının krivesinin torununda biel olamaz
Algı operasyonlarım ve sübliminal mesajlarım sana ve Masacre'ye devam edecek.Bu aralar bu ithamlar artıyor, gardımı her zaman hazırlıklı bulunduruyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?