Laaa kıllı surat sen ne konuşuyon kendi hellim peyniri gibi vücudunu görmüyor bana laf atıyorSizin parlaklardan daha bile iyi bu (@denizz19 hariç)
Laaa kıllı surat sen ne konuşuyon kendi hellim peyniri gibi vücudunu görmüyor bana laf atıyorSizin parlaklardan daha bile iyi bu (@denizz19 hariç)
Gerek yok, o zaman da şu zamanda olduğum gibi çatır çatır heteroydumGidip hemen abdest tazeleseydin bari.![]()
Okadar aşıksanız herife @mrt-06 @xemrexxx sen bu üçünü konuk al @Aserat özcan denizi bir masaya yatırsınlarMetin2 ile ilgili bi link atması gerekiyodu bana, ama güzel troldü.İlk dost kazığımı o anda yemiştim
.Ben de onu diyorum Deniz hariç bütün parlaklarınızdan daha iyi bu![]()
özcana yanıktın hani
Dikkatli okuyunca övmüşsün anlamı çıktı evet kusura bakma Nur yüzlüm
Benim en iyi diyeceğim 3/10 alır o derece. Özcan da 1.5 alırözcana yanıktın hani![]()
![]()
![]()
@vadikızı teyzemin yaşına ve damak zevkinedaha uygun özcan deniz bence![]()
Seni ne zaman yerdim ki?Dikkatli okuyunca övmüşsün anlamı çıktı evet kusura bakma Nur yüzlüm![]()
Hiç o manada dememiştim, sadece görüntünün uygunsuzluğu için söyledim. Yani bunu kanıtlamaya çalışmana gerek yoktu.Gerek yok, o zaman da şu zamanda olduğum gibi çatır çatır heteroydum![]()
Ebrucuğumu yermen beni de etkilediSeni ne zaman yerdim ki?![]()
Bu aralar bu ithamlar artıyor, gardımı her zaman hazırlıklı bulunduruyorumHiç o manada dememiştim, sadece görüntünün uygunsuzluğu için söyledim. Yani bunu kanıtlamaya çalışmana gerek yoktu.![]()
Adın Ebru mu? Soyadın da Yaşar değil, o zaman üstüne alınmaEbrucuğumu yermen beni de etkiledi![]()
Belki dayımın kızıAdın Ebru mu? Soyadın da Yaşar değil, o zaman üstüne alınma![]()
O kadar çirkin bir ses ve müzik zevki senin dayının kızın bırak dayının krivesinin torununda biel olamazBelki dayımın kızı![]()
Demek sesimi beğeniyorsunO kadar çirkin bir ses ve müzik zevki senin dayının kızın bırak dayının krivesinin torununda biel olamaz![]()
Algı operasyonlarım ve sübliminal mesajlarım sana ve Masacre'ye devam edecek.Bu aralar bu ithamlar artıyor, gardımı her zaman hazırlıklı bulunduruyorum![]()