O ne demek yani.adam kendi baklava olmuş ayoll
Öyle oluyor galiba.Sen de her zıkkımdan nem kapıyon kanka
Allahım gerçekten şahane detaylarız bu hayat İçin
Oyuncu, “Vücudunuz çok güzel, sizi üstsüz görecek miyiz?” diye soran hayranına ise,
Bence 5. bir şık eklenmeli.
Çocukken bir viral linke yanlışlıkla tıkladığımdan beri hiç çıplak dede görmedim çok şükür
Diyet baklava diyorsun.@vadikızı teyzemin yaşına ve damak zevkinedaha uygun özcan deniz bence
Yine de yaşına göre iyi.
Tamam tamam Doğu'yu da eklerim gönlün kalmasın.Bence 5. bir şık eklenmeli.
Dedeler.Mov.Çocukken bir viral linke yanlışlıkla tıkladığımdan beri hiç çıplak dede görmedim çok şükür
Bilmeyen de yok maşallah. Kapatılmazdı bi de iğrenç şeyDedeler.Mov.Biliyorum.
Ben anlamamıştım ilk başta, o sıralar küçüktüm.Bilmeyen de yok maşallah. Kapatılmazdı bi de iğrenç şey
Farklı video belki de. Benim gördüğüm tam ekrandı ve çarpıya basınca hata çıkıyordu görev yöneticisinden kapatmıştımBen anlamamıştım ilk başta, o sıralar küçüktüm.
Ben seni seviyorum istediğin zaman istediğin şeyi sorabilirsin aramız limoni bile olsaO ne demek yani.
Öyle oluyor galiba.
Yok yok aynı video işte İnci'den girmiştim.Farklı video belki de. Benim gördüğüm tam ekrandı ve çarpıya basınca hata çıkıyordu görev yöneticisinden kapatmıştım
Ortaokuldaydım ben de, Hatırladım şimdi, arkadaş karşı balkondan bana linki bağırarak söylemişti ben de yazmıştımRezalet bir olay
Metin2 ile ilgili bi link atması gerekiyodu bana, ama güzel troldü.Yok yok aynı video işte İnci'den girmiştim.Oha niye bu kadar uğraştın ki.
.Ben de onu diyorum Deniz hariç bütün parlaklarınızdan daha iyi bu
Gidip hemen abdest tazeleseydin bari.Metin2 ile ilgili bi link atması gerekiyodu bana, ama güzel troldü.İlk dost kazığımı o anda yemiştim
.Ben de onu diyorum Deniz hariç bütün parlaklarınızdan daha iyi bu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?