'Özür Dilerim, Seni Seviyorum' FOX'ta!

xBUGRAx

Konu Sahibi
Süper Emekli
Reaksiyon puanı
20,577
Puanı
1,060
Show TV'de yayınlanacağı söylenen, kore dizisi uyarlaması 'Özür Dilerim, Seni Seviyorum' FOX'ta ekranlara gelecek!

Fatih Aksoy ve Faruk Bayhan'ın ortaklığı ile kurulan MF Yapım, dizinin hazırlıklarına başladı.
Başrollerinde Damla Sönmez, Ufuk Bayraktar, Yamaç Telli ve Elçin Sangu'nun paylaşacağı dizi çok yakında FOX'ta!

KfNSeNly46Fz2NV6uZOaFY9v.jpg

Show TV'de ekrana gelseydi şaşırtıcı olurdu zaten. :F

Hayırlı olsun. :)

Emret Komutanım'da tanıdığımız genç oyuncu Damla Sönmez. Güzelliği ve tatlı yüzüyle iyi olabilir.

02a42a48b95a8bc9024e7c209641f7add81dc630.jpg

Ezel'de genç Ramiz'i canlandıran ve 2012 yılı itibariyle birçok filmde rol almış olan Ufuk Bayraktar, sert bir görünüşü ile karakterine iyi gidebilir. Oynayacağı karakter, Güney Kore dizisinde sert bir karakter.

ufuk-bayraktar_54258.jpg

Dizinin hafife alınacak bir konusu yok. O açıdan dizi için iyi bir çalışma yapmaları şart.​

Günlük dizi olacaktir ve basarili sonuçlar alabilir Dinle Sevgili gibi bence. :)

Günlük dizi olmamalı. Zaten öyle birşey olduğu taktirde senaryo tıkanır bir anda. En azından şimdilik öyle düşünüyorum. :)

Ufuk Bayraktar mı? Yahu onun oyuncu olması için bi ton ekmek yemesi lazım.O kasinti hala nasıl devam ediyor oyunculuğa? Kafadan diziyi sildim.Ezel bile onun yuzunden düşmüştür:bağır: Keşke hiç girmeseydi o diziye.

Forum İstatistikleri

Konular
176,584
Üyeler
8,565
Son Üye
excelancy