Öyle Bir Geçer Zaman Ki'de Bir Şok Daha! Türkü Turan Diziden Ayrılıyor!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Fks14
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Fks14

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
2,350
Puanı
809
Kanal D ekranlarında yayınlanan 'Öyle Bir Geçer Zaman Ki' dizisinde şok ayrılık...

Salı gecceleri ekranlara gelen dizide Mete Akarsu'nun sevgisili 'Nihal' karakterini canlandıran Türkü Turan sezon sonunda diziden ayrılacağını Twitter'dan açıkladı...

İşte o tweet;
@tturkuturann
Evet arkadaşlar bu sezon finalinden sonra diziden ayrılıyorum. Başka projelerde görüşmek üzere..

Erkan Petekkaya'da ayrılacak!

Hatırlanacağı üzere dizide 'Ali Kaptan' rolüyle yıldızını iyice parlatan Erkan Petekkaya'da sezon sonunda diziden ayrılacağını ifade etmişti...

60804_2.jpg

ya artık daha ne yapmak istiyorlar anlamıyorum ya. arkadas rtuk sacma sapan durumlara el atıcagına bunlara el atsın iste. dizi iyice birbirine girdi hala bir sezon daha oynatıyorlar . umarım yeni sezonda tum reytingeri duserde yayından kaldırılır derdirtmek istiyorlar insana. kanallar reyting ugruna sacmalamaya iyice devam ediyor. bir diziye daha yazık edıyorlar en cok ona yanarım

zaten nihal karakteri dizideki en antipatik karakter uzun bile sürdü çoktan ayrılması gerekirdi :)

inci hocadan sonra nihal tuttmadı ..

öbgzk pek fazla takip etmediğim için dizideki karakterini bilmiyorum fakat türkü turan sevdiğim bir oyuncudur.. umarım yeni sezonda güzel bir dizide görürüz..