Öyle Bir Geçer Zaman Ki, Dalya Yapıyor!

Bu konuda tartışma yapmayı bakem. Idıyın ordan ıdıyın. :D

Berat_Yenilmez_3_131359.jpg

Bakın Sami Abi kızıyor size. :D

Oyle bisey yok.. Hala cok kaliteli, senin izledigin 20 dk'dan daha iyi ve daha cok reyting aliyor..

Baska dizilere laf atmadan dizini savunamiyormusun?
Bende izledim öyle bir gecer zaman ki'yi ama bu sezon baydi ve biraktim. Kusura bakma ama üretkenlik yok.
Ha eger sen öyle bir gecer zaman ki'yi daha yeni adim atmis bir diziyle karsilastiriyorsan kendi dizini kücük düsürüyorsun demektir.

20 Dakika daha acilacak, merak etme.

Baska dizilere laf atmadan dizini savunamiyormusun?
Bende izledim öyle bir gecer zaman ki'yi ama bu sezon baydi ve biraktim. Kusura bakma ama üretkenlik yok.
Ha eger sen öyle bir gecer zaman ki'yi daha yeni adim atmis bir diziyle karsilastiriyorsan kendi dizini kücük düsürüyorsun demektir.

20 Dakika daha acilacak, merak etme.

Burda direkt aciklama yapinca olmuyor.. Karsilastirilarak genelde anlasiliyor. Obgzk'nin suanki senaryosu 2. Sezonundan daha kaliteli ve tempolu.. Bu arada uretkenlik yok dedigin senarist 27 lere cikartmisti bu diziyi..oralara kadar cikan bi dizi'nin senaristinin uretken olmama bi durumu soz konus bile olmaz.. İlk senaryosuydu bu sonradan tempo dustu ama kalite hep yuksekdeydi.. Bu arada her yeni diziyle karsilastirilmaz ama karsidaki kaliteliyse karsilastirilir.. Zaten benim gozumde 20 dk'nin pek bi degeri yoktu.. Senin su sozlerinle hepten degeri kalmadi.. Dizi acilir diyosunda dua et cabuk acilsin yoksa piyasa o acilmadan kapattircak onu..

100. bölümde önemli bir sürpriz olacağını sanmıyorum.Hayırlı olsun.

1 kere bile izlemedim en meşur zamanında bile pek ısınamadım bu diziye çok acıtasyon insanın içi kararıyo.