Öyle Bir Geçer Zaman Ki, Dalya Yapıyor!

emreemreu

Konu Sahibi
Süper Mod.
Reaksiyon puanı
7,184
Puanı
1,060
ozelhaber.gif

Kanal D'de Salı akşamları ekranlara gelen, baş rollerinde Ayça Bingöl, Gün Koper, Muhammet Uzuner gibi isimlerin bulunduğu Öyle Bir Geçer Zaman Ki dizisi gelecek hafta yayınlanacak olan bölümüyle dalya (100. bölüm) yapıyor.

Bu hafta 99. bölümü yayınlanan dizinin 100. bölümünde sürpriz gelişmelerin yaşanması bekleniyor.

oyle-bir-gecer-zaman-ki-98bolum-fragmani-izle-396781h.jpg

Daha erken değil mi? Gelecek hafta açsan daha iyi olurdu. :)

Tuh.. Emre konuyu ben acicaktim.. Cuma gunu diye planliyodun erken davranip sen acmissin :(

Açacaklar varmış konuyu, onlardan önce davranmışsın ve o yöndende şanslısın erken açmakta. :D

Reyting rekortmeni, her sahnesi hafizalara kazinmiss, senaristinin yetkin ve harkulade uslubuyla , yonetmenin dogal, gercekci katkilariyla , tum oyuncularin ellerinden gelenin en iyisini yaptigi.. Reji'nin buyuk titizlikle calistigi ve diger muziklerden ote, kalite olarak ayri bi kategoride olan muzikleriyle ve bu tum degerli emeklerin birlesmesiyle , kolay kolay goremeyecegimiz bir is cikti..hepsini tebrik ediyorum..ÖYLE BİR GEÇER ZAMAN Kİ diger yapimlardan cok ayri bi kalitede. :)

- - - Ekleme - - -

Aramızda 1 konunun lafı olmaz. :D

Yakında Şefkat Tepe'de 100'ler kulübüne girecek. :)

tabi olmaz ama 😉 obgzk bende ayri bi kosede narin , kirilgan bi yerimde oldugu icin , hassas olabilirim :))

Çoktan bitmesı gerekirdi daha 2.sezonunda düştü

Evet 2. Sezonunda dusmus hali 18 di.. Bazilari toparlandi dedigimiz halde o rakamlari goremiyo..

Hayırlı Olsun. Nice 100 Bölümlere diyecem ama bi 100 bölüm daha gelmez sanırım.

Konu yine tartışmaya açık hale geldi birinizden biri sessizliğini korusun.Tahrik etme amacı varsa cevap vermeyeceksin Yakup :) Keza senin içinde geçerli takas.Diziyi kötüleme lütfen.Sen nasıl ki kendi dizine laf söyletmiyorsun bu da öyle bir durum işte. :)