Öykü Gürman ve Zümre Meğreli Gönül Dağı'ndan Ayrıldı mı?

emreemreu

Konu Sahibi
Süper Mod.
Reaksiyon puanı
8,391
Puanı
1,060
TRT 1'de 6 Eylül'de 6. sezonuna başlayacak olan Gönül Dağı dizisinde iki ayrılık yaşandı.

Dizide ilk sezondan beri Elif karakterini canlandıran Zümre Meğreli diziye veda etti. Daha önce de diziye 103. bölümde veda eden Zümre Meğreli 116. bölümde geri dönmüştü.

Dizinin 5. sezonunda diziye dahil olan ve Kiraz karakterini canlandıran Öykü Gürman da diziye veda etti.

Oyuncuların diziye nasıl veda ettikleri ile yeni sezon ilk bölümünde belli olacak.

1757096991541.jpeg

1757097032249.jpeg

• İlginç
Reactions: 12.Adam and TenTen
Aaaaaa aaaaa, Sefer abi yine tek kaldı. Kenanda aynı şekilde. 😅😅😅 @xemrexxx gibi benzetmeler yapabilirdim, yazardım ama kendimi frenliyorum. 😂

• Güldürdün
Reactions: xemrexxx
Aaaaaa aaaaa, Sefer abi yine tek kaldı. Kenanda aynı şekilde. 😅😅😅 @xemrexxx gibi benzetmeler yapabilirdim, yazardım ama kendimi frenliyorum. 😂
Öykü'yü bilemem ama Zümre'nin ilerleyen bölümlerde geri dönme ihtimalini yüksek görüyorum. Şu çakma kaya ailesinin hikayesi biraz azalmaya başlayınca Zümre de geri dönecektir. :A

• Güldürdün
Reactions: 12.Adam and TenTen
Öykü'yü bilemem ama Zümre'nin ilerleyen bölümlerde geri dönme ihtimalini yüksek görüyorum. Şu çakma kaya ailesinin hikayesi biraz azalmaya başlayınca Zümre de geri dönecektir. :A
Gelmesine gerek yok bence. Yanına Kenan Bey'i de göndererek dizinin bir kısmını kapatabiliriz. :) Cemile & Veysel & Anne üzerinden sadece devam edebiliriz.