Öner Erkan'da "Yalan Dünya" Dizisinde !

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Fks14
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Fks14

Konu Sahibi
Süper Emekli
Reaksiyon puanı
2,354
Puanı
809
Öner Erkan, ocak ayında Kanal D ekranlarında gösterilmeye başlayacak "Yalan Dünya" dizisi kadrosuna dahil oldu. Gülse Birsel'in senaryosunu yazacağı dizi şimdiden kadrosuyla bile adından söz ettireceğe benziyor.

Öner Erkan daha önce de Avrupa Yakası'ndaki Tanrıverdi rolü için düşünülmüş ancak Erkan'ın önerisiyle Sarp Apak deneme çekimlerine katılmış ve Tanrıverdi olarak izleyiciyle buluşmuştu.

onererkan_ono&.jpg

üsküdara giderkendeki başrol oyuncu bu adam için izlerim :)

Yalan Dünya zaten büyük ihtimal tutacak bir dizi. Bu adamın diziye katılması iyi olmuş. :)

'Yalan Dünya' tam bir komedi kıvamına geliyor oyuncularıyla birlikte. Senaryosu da sağlam olursa bu dizi büyük işler yapacaktır.

Sabirsizlikla bekliyorum Ocak ayini :)</SPAN></SPAN>

yalan dünyayı izlemeyi düşünmüyordum ama bu adam sayesinde izlerim üsküdara giderkende çok iyi performans sergiliyordu birde şu murat cemciri yeni bir komedide görseydik iyi olurdu hatta murat cemcir geniş aileye girse süper olurdu

yalan dünyayı izlemeyi düşünmüyordum ama bu adam sayesinde izlerim üsküdara giderkende çok iyi performans sergiliyordu birde şu murat cemciri yeni bir komedide görseydik iyi olurdu hatta murat cemcir geniş aileye girse süper olurdu

Aynen Murat Cemcir'i ben de yeni bir dizide görmek istiyorum. İnanılmaz bir yetenek var ama Üsküdar'a Giderken reyting kurbanı olunca gösteremedi kendini :D