Ömrümde Bu Kadar Temiz Cam Görmedim

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan takas
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

takas

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
51,225
Puanı
1,060
İzlerken gülme krizine gireceğinize eminim
Güllü Erhan'ın sahalarda olduğu ve vadiyi coşturduğu zamanlardan

Ya adamı camdan baş aşağı sallandırmaları.... yok böyle bir şey ya....ikinci bölüm harikaydı...:)

Bir insanın karizmasının nasıl çizildiğini izlediniz. Güllü Erhan, bir kadını hem etkiliyor; hem de etkilediği gibi karizmasını çiziyor o anda. Bir de adamı aşağı sallandırmaları da iyiydi. İyiydi yani bu sahneler. :)

abi müthiş ya gece gece kahkaha attım ulan erhan :D

Bu Güllünün hayvani cesareti bütün medeniyete meydan okuyor - Memati :F:F:F
adamlar tam komedi ya erhan yeni sezonda aynı böyle olmalı ve şu jenerik rezaletine son verilmeli koskoca güllü erhan dünkü çocuk akifin gerisinde ben bu şeylere çok takıyorum güllü erhan ın yerinde olsam resti çekerdim

adamlar tam komedi ya erhan yeni sezonda aynı böyle olmalı ve şu jenerik rezaletine son verilmeli koskoca güllü erhan dünkü çocuk akifin gerisinde ben bu şeylere çok takıyorum güllü erhan ın yerinde olsam resti çekerdim
Ahh ahh ne günlerdi ya Güllünün bu halleri :)

Gesendet von meinem GT-I9300

Ahh ahh ne günlerdi ya Güllünün bu halleri :)

vadi tarihinde en sevdiğim karakterlerden kol gitti güllü bitti ama yeni sezonda geri dönüyor kol nakli yapılacak İnşallah eskisi gibi olur :D
kadın kılığına girdiği bölüm unutulmaz çarşafa girmişti polatı hastaneden kaçırdıkları bölüm :D

bizim finanscılar 1 milyar doları görünce mola isterler ve memati girer sahneye
memati:sanki kendi paralarını veriyolar :)

vadi tarihinde en sevdiğim karakterlerden kol gitti güllü bitti ama yeni sezonda geri dönüyor kol nakli yapılacak İnşallah eskisi gibi olur :D
kadın kılığına girdiği bölüm unutulmaz çarşafa girmişti polatı hastaneden kaçırdıkları bölüm :D
Kol gitti ama tek kolla Iskendere ne meydan okumustu ama en efsane hareketiydi bence :D
Ahahaha kadin kiligina girdiği bölüm neydi ya bi ara onuda paylasirsin :F

Kol gitti ama tek kolla Iskendere ne meydan okumustu ama en efsane hareketiydi bence :D
Ahahaha kadin kiligina girdiği bölüm neydi ya bi ara onuda paylasirsin :F

İskender Büyük senden büyük Allah var :D efsane replik :D

paylaşırım aga :kiki:

Bulut'un: Lafım bitmedi...
Memati:Ömrün kadar konuş o zaman lafını hiç unutmam.:D

Forum İstatistikleri

Konular
176,327
Üyeler
8,559
Son Üye