Annem telefonuna atip teyzenlere götürdü onlarda Vadiciabi müthiş ya gece gece kahkaha attım ulan erhan![]()
adamlar tam komedi ya erhan yeni sezonda aynı böyle olmalı ve şu jenerik rezaletine son verilmeli koskoca güllü erhan dünkü çocuk akifin gerisinde ben bu şeylere çok takıyorum güllü erhan ın yerinde olsam resti çekerdimBu Güllünün hayvani cesareti bütün medeniyete meydan okuyor - Memati![]()
Ahh ahh ne günlerdi ya Güllünün bu halleriadamlar tam komedi ya erhan yeni sezonda aynı böyle olmalı ve şu jenerik rezaletine son verilmeli koskoca güllü erhan dünkü çocuk akifin gerisinde ben bu şeylere çok takıyorum güllü erhan ın yerinde olsam resti çekerdim
vadi tarihinde en sevdiğim karakterlerden kol gitti güllü bitti ama yeni sezonda geri dönüyor kol nakli yapılacak İnşallah eskisi gibi olurAhh ahh ne günlerdi ya Güllünün bu halleri
Gesendet von meinem GT-I9300
Kol gitti ama tek kolla Iskendere ne meydan okumustu ama en efsane hareketiydi bencevadi tarihinde en sevdiğim karakterlerden kol gitti güllü bitti ama yeni sezonda geri dönüyor kol nakli yapılacak İnşallah eskisi gibi olur
kadın kılığına girdiği bölüm unutulmaz çarşafa girmişti polatı hastaneden kaçırdıkları bölüm![]()
İskender Büyük senden büyük Allah varKol gitti ama tek kolla Iskendere ne meydan okumustu ama en efsane hareketiydi bence
Ahahaha kadin kiligina girdiği bölüm neydi ya bi ara onuda paylasirsin
Gesendet von meinem GT-I9300