Ömer - Tanıtım Fragmanı | Star TV - Yeni Dizi

Emre Ozansoy

Konu Sahibi
Moderatör
Reaksiyon puanı
64,075
Puanı
1,060
Web Sitesi
twitter.com
2k7pl47.jpg

Star TV'nin OGM Pictures imzalı merakla beklenen yeni dizisi 'Ömer' için geri sayım başladı!

Yönetmen koltuğuna Cem Karcı’nın oturduğu, senaryosunu Shtisel'den Gülizar Irmak'ın uyarladığı; Selahattin Paşalı, Gökçe Bahadır ve Barış Falay'ın başrolünü paylaştığı dizi, izleyici ile buluşmak için gün sayıyor.

Ömer, yakında Star TV'de!

Selahattin Paşalı ve Gökçe Bahadır HARİKA görünüyor, Cem Karcı da yine farkını konuşturmuş. :Z Çok iyi bir oyuncu olmasına rağmen Barış Falay'ın role uygunluğu hakkında hala soru işaretlerim var ama konuşmak için erken. Bu dizi pazartesinin dengelerini değiştirip çift haneli reytinglere ulaşmazsa ben de bir şey bilmiyorum. :oley:
------

Kurak günlerden sonra imana gelmiş :A
Hem imana hem de Elma'yı çöpe atmaya geliyor. :A

Teaser mükemmel olmuş. Gerçekten dengeleri değiştirecek. Gökçe ve Selahattin çok hoş görünüyorlar.💫💫⭐🌟🌟

Hala Yasak Elma'yı hazmedemeyenleri görünce kahkahalarla gülesim geliyor. 6 sezondur bir idrak edip bitemediniz yahu. :F

Fragman pek bir şey vaat etmiyor. Selahattin çok toy olmuş, beğenmedim.

• Harika
Reactions: Carpe Diem
Hazmedilemediği söylenen dizi de sanırsın Game of Thrones. :F Kendi oyuncularının bile artık ıkına sıkına oynadığı, senaristlerin konu bulamamaktan aynı şeyleri elli kez tekrar ettiği diziyi bu kadar canhıraş savunmak da komik artık. :kiki:

• Harika
Reactions: batuhankaralar
3 reyting zor alan dizileri savunanların hem kanalın hem yapım şirketinin yüz akı, 6 sezonluk bir işin savunulmasına laf etmesi çok daha komik. :F Kendi izledikleri diziler çok matahmış gibi GOT gibi kel alaka bir iş ile kıyasa sokulması da ayrı bir komik. :F

• Harika
Reactions: Carpe Diem
Selahattin Paşalı ve Gökçe Bahadır HARİKA görünüyor, Cem Karcı da yine farkını konuşturmuş. :Z Çok iyi bir oyuncu olmasına rağmen Barış Falay'ın role uygunluğu hakkında hala soru işaretlerim var ama konuşmak için erken. Bu dizi pazartesinin dengelerini değiştirip çift haneli reytinglere ulaşmazsa ben de bir şey bilmiyorum. :oley:
------

Zor gülüm o iş :A

Hazmedilemediği söylenen dizi de sanırsın Game of Thrones. :F Kendi oyuncularının bile artık ıkına sıkına oynadığı, senaristlerin konu bulamamaktan aynı şeyleri elli kez tekrar ettiği diziyi bu kadar canhıraş savunmak da komik artık. :kiki:
Bu dizi Pazartesi yayınlanacaksa fikrimi değiştiriyorum ve bu yorumun altına imzamı atıyorum :A

• Güldürdün
Reactions: 12.Adam and Aserat
5-6 reyting alıp dünyanın en boş işi olmaktansa doğru düzgün bir hikaye anlatıp 3 almasını tercih ederim. :Z Reyting = kalite olmadığını bilmeyenlerin ahkam kesmesi daha da komik. :F

• Güldürdün
Reactions: 12.Adam
Oyuncu kadrosu: Selahattin Paşalı, Gökçe Bahadır, Barış Falay, Merve Dizdar, Zerrin Sümer, Gülçin Kültür Şahin, Onur Bilge, Gamze Karaduman, Serpil Gül, Muharrem Türkseven, Melike Güner
Ömer; yıllar sonra terk ettiği mahallesine geri dönen Gamze ve mahalledeki camii hocasının oğlu Ömer’in tüm imkânsızlıklara rağmen tutunacakları aşklarını konu ediniyor.
Tanıtımdan kareler:
s3dv282.jpg

FksGuIcXEAIiPnB

FksGuzwXEBk_mQr
FksGvA1XEAQ_Ngp

99dk96z.jpg
FksFS5jWAAES6GS
6sg06r8.jpg

------

O zaman Pazartesi sözü kesiyor muyuz? Güzel Günler gibi olmayacak , söz. :Z @Cervantes

• Güldürdün
Reactions: NES