Ömer Baba Ve Nazife Anne İle Fotoğrafım-Takas

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan takas
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

takas

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
51,236
Puanı
1,059
Malatya'da 4 günlük kitap fuarı vardı.Şans eseri dolaşırken bi baktım Vadi'nin efsaneleri Ömer baba ve Nazife anne :d aynı zamanda yazete.com editörü Hamit Eteevrans :D
Hayatımda ilk defa bir vadi oyuncusunu bu kadar yakından görüp fotopraf çektirdim acayip mutluyum :d

Forumda da konusunu açmıştım Yazete editörünün Ömer baba ile Nazife annenin katkılarıyla yazdığı SEV isimli kitaplarını tanıtıyolardı.Büyük bi sevgi gösterisine uğradılar.
Vadinin büyüklüğünü bir kez daha gözlerimle gördüm :)

Çok foto çektim bikaçını atarım :)

Nihat Doğan'da vardı fuarda :d ilk defa bu kadar ünlüyü bir arada ve yakında gördüm :d

Hayatımda ilk kez bir ünlüyle ve ustanın annesiyle foto çektirdim ölsemde gam yemem :d
Ömer baba aynı lan yine hikaye anlatıyodu :kiki: @XanTier :d 2 tane hikaye anlattı
Nazife annede şiir okudu süper konuşuyolar

müthiş bir ilgi gösterildi polatın anne ve babası diyen koşuyor :D

Fotoğrafım demişsin ama fotoğrafı göremedik ? :D
fotoğrafları sonra atacam :d

images

bu kitabıda ömer babayla nazife anneye imzalattım :d

Resimleri bekliyoruz. Ama şimdi kendinin olmadığı resimleri koyarsın sen :D

ooo takas hadi iyisin :X fotoları atda bakak artık
aga süperdi ya onları yakından görmek müthiş bişey :D vadici adamı vadi çekiyor vallahi bak :D şans eseri girdim dolaşıyorum bi baktım anons :D kurtlar vadisi pusu dizisinin nazife annesi ve ömer babası salon 1 de :D nasıl heycanlandım bilemezsin :d nihat doğanda vardı onu salla dedim uzaktan çektim bıraktım :kiki: @Bully

Resimleri bekliyoruz. Ama şimdi kendinin olmadığı resimleri koyarsın sen :D
nazife anne ile 2 adet resmim var onları koymam büyük ihtimalle :D yada yüzümü sansürlerim :d

fotoları yüklüyorum :d Nihat Doğan ı da çektim onu da atayım :kiki:

aga süperdi ya onları yakından görmek müthiş bişey :D vadici adamı vadi çekiyor vallahi bak :D şans eseri girdim dolaşıyorum bi baktım anons :D kurtlar vadisi pusu dizisinin nazife annesi ve ömer babası salon 1 de :D nasıl heycanlandım bilemezsin :D nihat doğanda vardı onu salla dedim uzaktan çektim bıraktım :kiki: @Bully

nazife anne ile 2 adet resmim var onları koymam büyük ihtimalle :D yada yüzümü sansürlerim :D
söylesydin bizim taraflarada uğrasınlar baya şanslıymışsın sende ha

fotoları yüklüyorum :D Nihat Doğan ı da çektim onu da atayım :kiki:
aman kalsın gerzek herif şimdi fotoların havasını bozar 🙂

vay arkadaş ya hala inanamıyorum :D ömer babaya seni çok seviyorum dedim bişey demedi :kiki: @XanTier

söylesydin bizim taraflarada uğrasınlar baya şanslıymışsın sende ha

aman kalsın gerzek herif şimdi fotoların havasını bozar 🙂
yok aga o başka taraftaydı zaten etrafında az kişi vardı :kiki: ömer babaların tarafı izdiham oldu :D polatın annesi ve babası diye gelmiş diye herkes söylüyodu duyan koştu zaten :D

vay arkadaş ya hala inanamıyorum :D ömer babaya seni çok seviyorum dedim bişey demedi :kiki: @XanTier

yok aga o başka taraftaydı zaten etrafında az kişi vardı :kiki: ömer babaların tarafı izdiham oldu :D polatın annesi ve babası diye gelmiş diye herkes söylüyodu duyan koştu zaten :D
Bi bizim üniye gelseler, ben de çektirecem onlarla :D