Yaşam Ölmeyen Hastanın Ailesine Öldü Haberi Veren Doktor

Tolstoyevski

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
39,953
Puanı
1,061
Web Sitesi
www.ataturkungencligehitabesi.com
http://webtv.hurriyet.com.tr/haber/doktor-kizini-kaybettik-deyince-baba-fenalasti_119787

Bir doktor (!) yaralı gelen hastayı öldü zannedip, hiçbir şey yokmuş gibi bu hastanın ailesine "öldü işte tamam mı? " tripiyle vicdansız, duygusuz, ruhsuz, merhametsiz bir şekilde olayı açıklamasıdır. Üstüne bir de kızıyor! Ölmeyen birini öldü diye duyurmak büyük rezillik, ölmüş olsa bile bu üslupla açıklamak ise bu bambaşka bir şey, insanlık hariç her tanım uyabilir buna. Ben ömrümde böyle bir ölüm haberi açıklaması görmedim, insan düşmanına karşı bile bu kadar saygısız olmaz yahu! Sanırım amcanın kıyafetine ve maddi duruma bakıp ona göre böyle kestirip atmış, zengin birine böyle yapabilir miydi? Kahrolsun toplumsal eşitsizlik! Umarım mesleğinden ihraç edilir, böyle doktorlar insanı iyileştireceğine daha da hasta yapar!

"Amca elimizden geleni yapcaz ama zor yani"
"Valla zaten ölü geldi, baygın değil o ölü"
"Boynu kırılmış gibi görünüyor! Ne diyeyim yaaa (çattık)"

Bu nedir? İnsan evladından mı bahsediyor orada? Hayır, bir insanın yaralı kedisi köpeği için bile bu hayvanın sahibine böyle sözler söylenemezken, sen Tut zavallı babaya...

Benimde bir arkadaşa AIDS demişti doktorun biri çocuk 1 hafta öleceğim diye dolaştı. Hayır bir de yüzüne direk söyledi 17 yaşında çocuk öldü öldü dirildi sonra doktor yanıldığını söyledi. Çocuk yaşayacağina mi sevinsin yoksa doktorun saçmalığina mi sinirlensin. O günden beri hekimlere yapılan şiddetleri destekliyorum.

O doktorlar da babanın çektiği acının mislini çeker inşallah.

Doktorluğu mümkünse dobra kişiler yapmasın, hadi yapıyor, dobra kişiler konuşmasın. Böyle bir doktor ne hâle getirdi anne ile babayı. Doktorluk mesleği dobralığı kaldırmaz.

Dalga geçmişler resmen ya inanamıyorum . Allah ıslah etsin.

Okumuş CAHILLER

İnsanlık nerelere gidiyor bu her yerde böyle. Karşısında şık giyinimli pahalı saatli birisi olsa kırk takla atardı ağlaya ağlaya söylerdi bakmış karşısında gariban adam öldü diyor direk. Bunlar azınlık değilki artık herkes böyle saygı kalmamış insanlarda paraya tapıyor lan millet bu zamanın insanı değilim ben nefret ediyorum bu durumdan.

Bugün FOX Haber'de izledim sinirim bozuldu inşallah mesleğinden ihraç edilir vicdansız doktor.

Ulan tamam sosyopatik kişilik bozukluğun var da hastanın ailesine öyle bir hayvanlık yaptın. Bir de bunu ölmeyen bir hasta için diyorsun. Ne işine saygın var ne bilgin var. Bu ülkeden hiçbir şey olmaz. En tepeden en aşağıya kadar pislik içindeyiz.

Birkaç sene önce de Kanal D Ana Haber'de günlerdir kayıp olan bir çocuğun ailesinin evine gidip çocuk ölü bulundu demişlerdi, sonra çocuğun yaşadığı ortaya çıkmıştı. Ama iş işten geçmişti tabii, çocuğun annesi sinir krizi geçirmişti resmen.

Patavatsız doktorun biri böyle bir şey yaptı diye tüm okumuş insanları gömüp cahilleri yüceltmeye gerek yok ama doktorluğun getirmesi gereken bazı davranışlardan bu kişi nasibini almamış demek ki.

Çocuktan 'eşya' gibi bahsetmiş, iğrençsin be kadın! Doktorun da cahili oluyormuş. Sanki bilgisayar tamircisi 'biz bişeyler yapmaya çalışıyoruz da olmaz bu' gibisinden bir cümle dizleri üstüne çökmüş ağlayan bir babaya nasıl söylenir? Umuyorum ki o çocuktan güzel bir haber gelecek, tabii hayattaysa.

Günün iyi haberi, bu doktor olacak hastalıklı kişi görevinden uzaklaştırılmış. Umarım çok daha ceza çeker, bu ülkede hak var hukuk var pek göremesek de. Bu olay da kendilerini çok büyük görüp, halktan kesimi küçümseyen burjuva kafalı kendini beğenmişlere bir uyarı olur bu.

Kızımızın ise tehlikesi devam ediyormuş, Allah'tan şifa diliyorum, tez zamanda iyileşir inşallah.

http://m.hurriyet.com.tr/Haber?id=30101070

• Edit: Vah vah...
https://twitter.com/x/status/644477158577033216
https://twitter.com/x/status/56016866145079296

Son düzenleme:
İzlediğimde bayağı şaşırdığım bir video. Kadının konuşması, davranışları, doktorluk bilgisi rezalet. Umarım görevinden alınır. Doktorluk da ayağa düşmesin. -ki düşmüş bu haberden anladığım kadarıyla-

Ha sırf bu kadın yüzünden o kızın hayatını kurtarmak için çabalayan diğer doktorlara da bir genellememe yapmamak gerekir.