ATV Ölene Kadar - Dizi Yorumları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan mrt-06
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
vildanın abisi rolündeki vatandaş iyi bir karakter oyuncusu onu daha öncede sanki bir dizide izlemiştimde şimdi hatırlamıyorum nerdeydi acaba ? :)
Bilmiyorum o oyuncu bir çok dizide oynadı . @Forumdash hocam bu dizideki renk sorunu yapımcı sorunlu yoksa kanal mı neden bu renk tonunda çekiliyor bu işin tekniği nedir.

Bilmiyorum o oyuncu bir çok dizide oynadı . @Forumdash hocam bu dizideki renk sorunu yapımcı mı sorunlu yoksa kanal mı neden bu renk tonunda çekiliyor bu işin tekniği nedir.

Bilmiyorum o oyuncu bir çok dizide oynadı . @Forumdash hocam bu dizideki renk sorunu yapımcı sorunlu yoksa kanal mı neden bu renk tonunda çekiliyor bu işin tekniği nedir.
Kanaldan oldugunu sanmıyorum. Yönetmenlerin kullandiği filtrelerden dolayı sanırım. Daha sinematik görüntüsü vermek için heralde? İçerde dizisi mesela yeşilimsi/mavimsi tonlarda. EDHO daha karanlık mafya dizisi oldugundan mesela... Aşk dizisi olacaksa eğer daha yumuşak tonlarda filtreler kullanıyor. Karakterler daha bi afilli çıkıyorlar. İnstagramdaki filtreler gibi düşün. Hikayeye odaklanman daha kolay. Zaten 3-4 sezondur diziler bu yöntemi çok kullanıyor.

Şu rap müziği muazzam ya. :D

Bölüm oldukça iyi ilerliyor. Beklenmedik olaylar çıkıyor karşımıza ve buda diziyi pür dikkat izlememe neden oluyor.

Son düzenleme:
Dağhan'a gelen notla akıl oyunları başlar gelecek bölüm itibariyle. Bomba bölümler bizi bekler.

Dizinin bir diğer iyi yanı ise 2 saati aşmaması. Geçen bölüm 115 dakikaydı bu haftada 110 - 115 civarı sürdü.

Dizi ilk bölüme göre biraz tempo düşüktü bence ama ara gaz heycanıyla güzel ilerlettiler. 3.bölümden sonra zaten tam gaz ilerler. Şuan ana karakterin dışarıya adapte olmasını izledik. Daha gerçek katili araştirmaya fırsatı yok.

Neyse dizide rap şarkılar çaliyorlar. Kesinlikle dizi teyze dizisi değil, daha çok internet ortamı dizisi. Olurda tutmazsa dizi Atv de star gibi kanal d gibi internet platformu kursun ordan devam ettirsin diziyi :F

Bu bölümde çok güzeldi atv ilk defa total önem vermeden dizi yapıyor , ab ve abc grubunda başarılı grafiker inşallah çizer şu gerçek ki dizi senaryo örgüsü muazzam bir biçimde işlenmiş.