vildanın abisi rolündeki vatandaş iyi bir karakter oyuncusu onu daha öncede sanki bir dizide izlemiştimde şimdi hatırlamıyorum nerdeydi acaba ?
Bilmiyorum o oyuncu bir çok dizide oynadı . @Forumdash hocam bu dizideki renk sorunu yapımcı sorunlu yoksa kanal mı neden bu renk tonunda çekiliyor bu işin tekniği nedir.vildanın abisi rolündeki vatandaş iyi bir karakter oyuncusu onu daha öncede sanki bir dizide izlemiştimde şimdi hatırlamıyorum nerdeydi acaba ?![]()
Bilmiyorum o oyuncu bir çok dizide oynadı . @Forumdash hocam bu dizideki renk sorunu yapımcı mı sorunlu yoksa kanal mı neden bu renk tonunda çekiliyor bu işin tekniği nedir.
Kanaldan oldugunu sanmıyorum. Yönetmenlerin kullandiği filtrelerden dolayı sanırım. Daha sinematik görüntüsü vermek için heralde? İçerde dizisi mesela yeşilimsi/mavimsi tonlarda. EDHO daha karanlık mafya dizisi oldugundan mesela... Aşk dizisi olacaksa eğer daha yumuşak tonlarda filtreler kullanıyor. Karakterler daha bi afilli çıkıyorlar. İnstagramdaki filtreler gibi düşün. Hikayeye odaklanman daha kolay. Zaten 3-4 sezondur diziler bu yöntemi çok kullanıyor.Bilmiyorum o oyuncu bir çok dizide oynadı . @Forumdash hocam bu dizideki renk sorunu yapımcı sorunlu yoksa kanal mı neden bu renk tonunda çekiliyor bu işin tekniği nedir.
Hani Brezilya dizisini izleyecektin?Başlıyooorrr.![]()
Netten izliyorum.Hani Brezilya dizisini izleyecektin?![]()
@Billy Kane ilk defa bir diziyi stamıcak ayol çünkü dizi billy kane satana kadar bitmiş olucakben de @Billy Kane diziyi neden övüyor diyorum diziye kim katılmış bakın@Çiğdem- @destere @EFE UYSAL @mrt-06 @cookies @vadikızı @eskici @MEnes
Ekli dosyayı görüntüle 53592
bence sezon sonuna ka gider dizi@Billy Kane ilk defa bir diziyi stamıcak ayol çünkü dizi billy kane satana kadar bitmiş olucak![]()
![]()
@EFE UYSAL
ATV nin yeni yeteri oldu vllabence sezon sonuna ka gider dizi![]()
Tims neden böyle diziler yapıyor.ben de @Billy Kane diziyi neden övüyor diyorum diziye kim katılmış bakın@Çiğdem- @destere @EFE UYSAL @mrt-06 @cookies @vadikızı @eskici @MEnes
Ekli dosyayı görüntüle 53592
kaliteli iş yapıyor işte fena mıTims neden böyle diziler yapıyor.![]()