Allah belanızı versin atv 30 dakikada reklama mı girilir! Günün en çok izlenen diziside henüz yayına girmemişken 21:30'a kadar yayınlasana! Allah'sızlar..
Ben bu diziyi severek izliyorum harika ilerliyor.Bu hafta reytinglerde dip yaşayacağımız için artık son 3 bölüme girdik diyebilirim ne yazık ki.
Bu kaliteyi daha uzun soluklu izlemek varken erken bitmesi koyuyor ya.Ben bu diziyi severek izliyorum harika ilerliyor.
Benim için reyting değil kalite önemli. Burda çok yorum yazmiyorum ama yanliz olmadigini bil![]()
Sezon sonuna kadar ilerlese iyi olur. Böyle kaliteli ve az bölümü olan diziler yurt dişinda çok ilgi görüyor. MALESEF türk halkı bu tarz dizileri benimsemiyor.Bu kaliteyi daha uzun soluklu izlemek varken erken bitmesi koyuyor ya.![]()
Bu kaliteyi daha uzun soluklu izlemek varken erken bitmesi koyuyor ya.![]()
Evet insan Tv den bakmaya usanıyorVay anasını. 1 saatte 3 reklam verildi. Ne desem bilemedim.
Tam diziye bağlanırken reklama sokuyolar. 30 dakikada bir reklama mı girilir, sonuçlar rezalet gelecek yarın sabah.
Allah belanızı versin atv 30 dakikada reklama mı girilir! Günün en çok izlenen diziside henüz yayına girmemişken 21:30'a kadar yayınlasana! Allah'sızlar..
Ben bu diziyi severek izliyorum harika ilerliyor.
Benim için reyting değil kalite önemli. Burda çok yorum yazmiyorum ama yanliz olmadigini bil![]()
bu dizinin niye türkçe sayfası yok sadece ingilizce ilk kez görüyorum 😱Katılıyorum sana ya gerçekten kaliteli ben netten izliyorum ama bitmesine çok üzülürüm![]()
bu dizinin niye türkçe sayfası yok sadece ingilizce ilk kez görüyorum 😱
https://en.wikipedia.org/wiki/Ölene_Kadar
gelenek bozulmadı Cannes ta en büyük salon yine TİMS'in gerçi bu sefer karakter kısıtlaması yapmışlar hep aynı afiş.ss en azından didem balçın mesut akusta falan olaydı.ss @Çiğdem- @destere @cookies @vadikızı @Forumdash @Bully @Harunnn60 @DosiTam diziye bağlanırken reklama sokuyolar. 30 dakikada bir reklama mı girilir, sonuçlar rezalet gelecek yarın sabah.
Eternal'a ilk dört bölüm tebriklerEkli dosyayı görüntüle 54707
gelenek bozulmadı Cannes ta en büyük salon yine TİMS'in gerçi bu sefer karakter kısıtlaması yapmışlar hep aynı afiş.ss en azından didem balçın mesut akusta falan olaydı.ss @Çiğdem- @destere @cookies @vadikızı @Forumdash @Bully @Harunnn60 @Dosi
Ekli dosyayı görüntüle 54705 Ekli dosyayı görüntüle 54706
4. bölümden sonra bozdu demek istiyor galiba.