ATV Ölene Kadar - Dizi Yorumları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan mrt-06
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Allah belanızı versin atv 30 dakikada reklama mı girilir! Günün en çok izlenen diziside henüz yayına girmemişken 21:30'a kadar yayınlasana! Allah'sızlar..

Hikaye tam bitiyor diyordum ki yine finalde yeni bir gol attı biricik senaristimiz. :bhr: Bölüm her hafta ki gibi olağanüstüydü. Tekin Zerdan, Selvi'yi kaçırarak elde etmek isterken Beril sayesinde Selvi'yi ayağına getirtti. Ve asıl bomba savcı Dağhan'ı içeri alacak derken görevlendirdi muazzam bir hareketti Sevgi Yılmaz sen muazzam bir detaysın. :D

594.jpg
595.jpg
593.jpg
598.jpg

Ekranın tek kaliteli dizisi Brezilya, Meksika, Rusya, Yunanistan, Paraguay, Kolombiya, Mısır, Lübnan, Yunanistan, Ukrayna başta olmak üzere dünyanın bir ucundan diğer ucuna 71 ülkeden sevenleri tarafından izleniyormuş. :bhr: Diziyi izleyen sevenleri izledikleri anıda ölümsüzleştirerek sosyal medya hesaplarından paylaşmışlar. :A

@xemrexxx @Forumdash @denizz19 @turkuazz

@vadikızı @Çiğdem- @EFE UYSAL sizin dirilişe bile böyle ilgi yoktu çatlayın. :A

Bu hafta reytinglerde dip yaşayacağımız için artık son 3 bölüme girdik diyebilirim ne yazık ki.

Bu hafta reytinglerde dip yaşayacağımız için artık son 3 bölüme girdik diyebilirim ne yazık ki.
Ben bu diziyi severek izliyorum harika ilerliyor.
Benim için reyting değil kalite önemli. Burda çok yorum yazmiyorum ama yanliz olmadigini bil :D

Diziyi bitirme çabaları tam gaz devam ediyor. Zaten 21:45'de yayına sokmuşsun 30 dakika sonra reklama sokmak neyin kafası!

Allah belanızı versin atv 30 dakikada reklama mı girilir! Günün en çok izlenen diziside henüz yayına girmemişken 21:30'a kadar yayınlasana! Allah'sızlar..

Ben bu diziyi severek izliyorum harika ilerliyor.
Benim için reyting değil kalite önemli. Burda çok yorum yazmiyorum ama yanliz olmadigini bil :D

Katılıyorum sana ya gerçekten kaliteli ben netten izliyorum ama bitmesine çok üzülürüm:(
bu dizinin niye türkçe sayfası yok sadece ingilizce ilk kez görüyorum 😱
https://en.wikipedia.org/wiki/Ölene_Kadar