Ölüm ile Yaşam 11. Bölüm | FİNAL | Matt'e Ne Olacak?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan XanTier
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
4 yıl sonra gelen bu yorum için çok teşekkür ediyorum. :D
  1. Ona bir açıklama bulamadığımı hatırlıyorum, o yüzden öyle kaldı :F :F
  2. Bence de saçma. Ama o kadar mantık arayarak yazmadım bu diziyi. Yazarken de saçmaydı ama ciddiye almadım dediğim gibi pek :D
  3. Anne olayını sadece final için hazıyladığımı hatırlıyorum. O finale özeldi hep.

Çok fazla bağlantı ve geriye dönüş var çünkü. İnanılmaz bir kurgu yapmışım, gerçekten hayret ediyorum :D
Kendi işine beğenmeme havalarına girme. :A Konusu çok güzeldi, iyi kurguyla üstüne fantastik-aksiyon karışık film yapılır. Hapla sinirlenme olayı abartı olacak ama Dünya sinemasında bile kullanılabilir, belki de kullanılmıştır. Kurguyu nasıl düşündün, merak ettim. Kendi gerçek hayatının yanında beyninde yaşamış olman gerekiyor. :D

Kendi işine beğenmeme havalarına girme. :A Konusu çok güzeldi, iyi kurguyla üstüne fantastik-aksiyon karışık film yapılır. Hapla sinirlenme olayı abartı olacak ama Dünya sinemasında bile kullanılabilir, belki de kullanılmıştır. Kurguyu nasıl düşündün, merak ettim. Kendi gerçek hayatının yanında beyninde yaşamış olman gerekiyor. :D
Çok zorlamamıştı aslında beni kurgu. Genelde yazarken bu kısmı ileride bahsederim gibi düşüncede atlıyordum bazı yerleri falan. :D

Bu hikaye aslında Hissikablelvuku ile aynı köke dayanıyor. Aslında bundaki amacım Hissikablelvuku gibi bir şey yapmaktı, çok çok çok başka bir yöne gitti bu dizi :D

Çok zorlamamıştı aslında beni kurgu. Genelde yazarken bu kısmı ileride bahsederim gibi düşüncede atlıyordum bazı yerleri falan. :D

Bu hikaye aslında Hissikablelvuku ile aynı köke dayanıyor. Aslında bundaki amacım Hissikablelvuku gibi bir şey yapmaktı, çok çok çok başka bir yöne gitti bu dizi :D
Valla nedensiz bir şekilde o Hissi'deki adamı düşününce aklıma direkt bu adam geliyor.
p13740889_b_v7_aa.jpg