Ölüm ile Yaşam 11. Bölüm | FİNAL | Matt'e Ne Olacak?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan XanTier
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
aga bu dizi tutmadı tutmazda isimler ofsayt bi kere matt falan burası türkiye aga bana ahmetle mehmetle gel jack le maykılla değil

Reactions: S.G.A.T.
aga bu dizi tutmadı tutmazda isimler ofsayt bi kere matt falan burası türkiye aga bana ahmetle mehmetle gel jack le maykılla değil

Doğru aga. Onu düşünmedim. O yüzden 11. Bölümde bitti zaten

yine de baya uğraşmışsın eline koluna yüreğine sağlık kardeşim

aga sen öteki dizi varken zarar etmezsin meraklanma

Son düzenleme:
Öncelikle normal dizi kalitesinin çok çok üzerinde, kaliteli bir iş. Teşekkürler keyifle okudum @XanTier
  1. Bunlar niye katil cidden onu açıklaman gerekirdi
  2. Bu düz mantık eleştirisi. Bu adamlar çocukları yaşındaki kızın emrinde niye çalışıyor, diyelim hadi çalışıyor, bu kız bu kadar güçlüyse neden bir tane koruması falan yoktu en azından son bölümlerde yanında. Matt'in gözü dönmüş, belli ki seni kesecek zaten her bölüm dayak yiyorsun, alsana kendini güvenceye. Bunu da Sophie manyakdı, hayatta kalmak onun için değerli bir şey değildi deyip çıkılabilirsin içinden tabi.
  3. Annede de olaylar olabilirdi, oradan hiç bir şey çıkmadı. Tamam o da normal ev hanımıydı.
Neyse devamı aklıma gelmiyor, aslında bölümleri okuyunca vardı. Sabah aklıma gelirse yazarım. Genel olarak klişeler neredeyse yok gibiydi, inanıyorum ki 10 bölüm daha olsaydı bu eleştirilerden daha kaliteli eleştiriler de çıkardı, sonu haberlerle bitmesi ayrıca görsel olarak mükemmel olmuş. Ellerine emeğine sağlık.

Hepsi bitti, bi finali bitiremedin @S.G.A.T.
hepsini görselle, son 3 bölümü ayrıca düşünerek okudum.

4 yıl sonra gelen bu yorum için çok teşekkür ediyorum.

1. Ona bir açıklama bulamadığımı hatırlıyorum, o yüzden öyle kaldı
  2. Bence de saçma. Ama o kadar mantık arayarak yazmadım bu diziyi. Yazarken de saçmaydı ama ciddiye almadım dediğim gibi pek
  3. Anne olayını sadece final için hazıyladığımı hatırlıyorum. O finale özeldi hep.

hepsini görselle, son 3 bölümü ayrıca düşünerek okudum.
Çok fazla bağlantı ve geriye dönüş var çünkü. İnanılmaz bir kurgu yapmışım, gerçekten hayret ediyorum