"Ölüm Bizi Ayıramaz" 1.BÖLÜM (22.12.2011)

Fks14

Konu Sahibi
Süper Emekli
Reaksiyon puanı
2,354
Puanı
809
Ölüm Bizi Ayıramaz

ÖYKÜ-SENARYO

FURKAN DOĞA

330sh77.jpg

1. Bölüm

1. SAHNE ' YELDA/BERKAN AKSOY (EV)

Yelda kahvaltiyi hazirlamaktadir. Birkan ve Berk'i çagirir kahvalti için.

YELDA
Birkaaan! Beeerk! Kahvalti hazir. Gelin hadi.

BERKAN
Geliyoruz hayatim.

Berkan oglu Berk'in odasina girer ve kahvaltinin hazir oldugunu söyler.

BERKAN
Berk. Oglum. Kahvalti hazir.

BERK
Geliyorum baba.

Yelda, Berkan ve Berk kahvalti etmektedirler.

YELDA
Ee.. Ne yapalim bugün? Pazar günü bugün.. 3'ümüzün beraber olacagimiz bir gün.

BERKAN
Benim bugünde sizlerden özür dilemem gerek. Isler çok yogun olmaya basladi. Pazar gününde bile çalismam lazim.

YELDA
Yapma Berkan. Bende birseyler yapacagimizi düsünmüstüm.

BERKAN
Berk'le yaparsin? Ha Berk? Ne dersin oglum?

BERK
Benim için uyar. Lunapark'a gidermiyiz anne?

YELDA
Gideriz oglum gideriz. Keske sende yanimizda olsan Berkan.

BERKAN
Tekrar tekrar özür diliyorum. Simdi gitmem lazim. Geç kalmayayim ofise.

YELDA
Tamam hayatim. Sana iyi çalismalar.

BERKAN
Görüsürüz.

2. SAHNE ' FULYA/KAAN AKSOY (EV)

Kaan ise gitmek için hazirlanir, Fulya ise banyodan yeni çikmistir.

FULYA
Çikiyormusun hayatim?

KAAN
Evet canim. Geç kalmamam lazim.

FULYA
Ne zaman halledeceksin dün konustugumuz isi?

KAAN
Fulya, lütfen. Beni zor durumda birakiyorsun.

FULYA
Ya demek ki öyle. Abin seni umursamiyor bile. Seni yaninda bir çaliskani olarak sayiyor! Ben artik böyle küçük bir evde, alisverismerkezlerinde sadece vitrinlere bakmaktan, eglenceye giderken dogru dürüst bir giysi bulamamaktan biktim artik Kaan!

KAAN
Yeterince kadar çalisiyorum zaten. Seni mutlu etmek için daha ne yapabilirim ki?

FULYA
Dün sana son sözümü söyledim Kaan. Aç gözünü artik. Abin seninle resmen oynuyor.

KAAN
Bu muhabbet kavgaya dönüsmeden ben gitsem daha iyi olacak.

FULYA
Git Kaan. Daha çok gidersin..

Kaan evden ayrilir.

FULYA
Bende sana bu isi yaptirmazsam Kaan, bana da Fulya Tuncer demesinler!

3. SAHNE ' FÜSUN (EV/BAHÇE)
Füsun bahçesinde çiceklerini sulamaktadir. Telefon çalir, arayan kisi Yelda'dir.

FÜSUN
Yelda, kizim?

YELDA
Annecigim. Nasilsin?

FÜSUN
Iyiyim kizim. Disarida mis kokulu çiceklerimi suluyorum. Sen ne yapiyorsun? Güzel torunum Berk ne yapiyor?

YELDA
Bende, Berk'te çok iyiyiz. Öglen oglumla sana gelmeyi düsünüyorduk, müsaitmisin?

FÜSUN
Valla kizim, geçen gün Nehir'e söz vermistim. Bugün altin günü Nehir'de.

YELDA
Hmm, anladim.

FÜSUN
Istersen Nehir'i simdi ararim ve sizin geleceginizi söylerim.

YELDA
Hayir canim olur mu öyle sey? Sen eglencene bak annecigim.. Bizde oglumla babasini ziyaret etmeye gideriz.

FÜSUN
Tamam kizim. Tekrar tekrar özür dilerim. Baska bir zaman mutlaka beklerim tamam mi?

YELDA
Tamam annecigim. Hadi öptük biz seni.

FÜSUN
Bende sizi öptüm.

4. SAHNE ' BERKAN (IS)
Berkan ofisinde çalismaktadir. Yanina Zülal gelir. Birkaç dakika sonra da Yelda ve Berk gelirler..

ZÜLAL
Berkan, müsaitmisin?

BERKAN
Buyur gel.

ZÜLAL
Birkaç dosya için imzan gerekti.

BERKAN
Öyle mi? Atalim o zaman imzayi.

Yelda ve Berk gelirler

BERK
Babaaa!

BERKAN
Berk!! Oglum..

Berk ve Berkan birbirlerine sarilirlar..

BERKAN
Babani ziyaret etmeye mi geldin?

BERK
Evet babacigim.

BERKAN
Sende hosgeldin canim.

YELDA
Hosbulduk canim.

ZÜLAL
Hosgeldin Yeldacigim.

YELDA
Zülalcigim, hosbulduk. Ee ne yapiyordunuz bakalim?

ZÜLAL
Birkaç dosya için Berkan'in imzasi gerekti onu halledeyeyim dedim.

YELDA
Öyle mi? Peki bitti mi isiniz? Kocami kaçirayayim dedim. Ne dersin Berkan? Sen, ben ve Berk. Güzel bir ögle yemegi yeriz.

BERKAN
Çok iyi olur bence. Zülal, sende gelsene.

ZÜLAL
Yok olmaz. Benim yetistirmem gerektigim daha çok isler var.

YELDA
Daha sonra yaparsin Zülalcigim?

ZÜLAL
Yok gerçekten. Siz gidin.

YELDA
Tamam o zaman. Sana kolay gelsin Zülalcigim.

ZÜLAL
Görüsürüz.

5. SAHNE ' YELDA/BERKAN/BERK AKSOY (RESTORAN)
Yelda, Berkan ve Berk bir restoranda yemek yemektedirler. Yelda lavaboya gider.

YELDA
Canim, ben bir lavaboya kadar gidiyorum tamam mi?

BERKAN
Tamam canim.

Yelda lavaboya gider.. Yelda lavaboya varirken basi döner ve biraz su içmeye çalisir fakat Yelda bayilir..

1.BÖLÜM SONU

Başarılar yeni dizinde.

İlk bölümde açıkçası beni diziye bağlayan pek bir şey göremedim, fakat ilerleyen bölümlerden umutluyum :)

Görüşümü belirttim.Kimse karışmazsa iyi olur.

Bu arada kimse okumaz gibime geliyor.

İşin içinde emek varsa mutlaka okunmalı :)

Helal olsun sana :)

Bakin arkadaslar; Burada hiç kimse profesyonel bir senarist degildir. Herkes amatörce isini yapmaktadir. Biz emek veriyoruz zamanimizi ayiriyoruz bunun için ve bazi üzücü yorumlar geliyor. Elbette ki elestirin fakat her dizide de olmaz ki yahu? Renkler ve zevkler tartisilmaz elbette ama bazi renkler ve zevkler birbirlerine uyarlar ve güzel bir yumak çikar ortaya.. Ve o yumak çok güzel seyler getirtir ortaya :)

Senin gibi yorumlarini içten ve yürekten yapan bir kisiden bu yorumu duymak gurur verici...

Ve Ayrıca Çok Teşekkürler FFAilesi İçin Vakit Zaman Ayırıp ßirşeyler Yapmışsın Elbette ßunda Emek Var... Kaldı ki 2 Cümleyi ßir Araya Getiremeyenler Var... Yani Furkan Sen Senaristsin Demiyorum Elbette Amatör Olucak Önce Ve Üyelerin ßunu Mazur Görmeleri Lazım Kendileride Ünlü Kişiler Değil Sonuçtu... Ya Kardeşim Sen Kimseyi Takma Yazdıklarına İnan :) Arkadaşlarına İnan ßu İş ßöyle Yürür :) ßende Gitar Çalıyorum... Düşün ki Hiç ßir Müzik Dersine Girmedim Öğrenim Hayatım ßoyunca Hep Kaçtım Ama Şimdi Elektro Gitar Çalıyorum :) Sen Kendine Yazına Güven Kardeşim :) Tekrardan Ellerine Sağlık :)

Harika olmuş tebrik ederim.

Maskemin arkasındayım.Böyle yalan söylememi istiyorlar sanırım.Her neyse istedikleri gibi görebilirler.
Doğru söyleyeni dokuz köyden kovarlar.Valla doğru.

Burak ßurda Kimse Yalan Söylemiyor... Ve ßir Maskeli İnsanları Yada Yalancıları Sevmeyiz... Hayat Felsefen Şu Olmalı 'ßence' Doğruyu Söyleyim de Yalnız Kalayım... Yalancının Mumu Yatsıya Kadar Yanar...

Ve Ayrıca Çok Teşekkürler FFAilesi İçin Vakit Zaman Ayırıp ßirşeyler Yapmışsın Elbette ßunda Emek Var... Kaldı ki 2 Cümleyi ßir Araya Getiremeyenler Var... Yani Furkan Sen Senaristsin Demiyorum Elbette Amatör Olucak Önce Ve Üyelerin ßunu Mazur Görmeleri Lazım Kendileride Ünlü Kişiler Değil Sonuçtu... Ya Kardeşim Sen Kimseyi Takma Yazdıklarına İnan :) Arkadaşlarına İnan ßu İş ßöyle Yürür :) ßende Gitar Çalıyorum... Düşün ki Hiç ßir Müzik Dersine Girmedim Öğrenim Hayatım ßoyunca Hep Kaçtım Ama Şimdi Elektro Gitar Çalıyorum :) Sen Kendine Yazına Güven Kardeşim :) Tekrardan Ellerine Sağlık :)

Muhtesem bir insansin.