ÖBGZ - İzleyenler Cevplayabilir Mi?

Forumdash

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
40,339
Puanı
1,060
1) Geçen sezon sonu herhangi bir zaman atlaması yapıldı mı? yoksa sadece geçen akşamki bölümde 5 yıl mı atlanıldı?
2)5 yıl geçtiyse eğer geçen sezon sonu Osman 1.sınıfa gidiyordu.7+5=12 Osman 12 yaşinda mı?
3)12 yaşindaki Osman lise'ye mi gidiyor?
4)Ali Kaptan'ın Carolinden olma oğlu Mustafa geçen sezon sonu en az 2 yaşida ise şimdi 7 olması gerekmez miydi?Ama oğlumuz maşallah 10~12 gibi.

Sezon finalini göz ucuyla izledim yanılmıyorsam 4-5 sene geçmişti ama yanlış bilgi de vermeyelim :)

Sezon finalini göz ucuyla izledim yanılmıyorsam 4-5 sene geçmişti ama yanlış bilgi de vermeyelim :)
Eğer sezon finalindeki Osman'ın yuruyusunu diyorsan o sahneyi geçen akşamda verdiler.Yani demek istediğim 2 kere mi zaman atlaması yasandı 1 kere mi?

Geçen sezon sonu 5 yıl zaman atlaması oldu
Osman aslında ,ikinci sezon başında değişmeliydi ama küçük osman çok sevildi diye değiştirmediler.Yani geçen sezon osmanın 12 yaşında olması lazımdı

Osman hiçte 12 yaşında gibi göstermiyor. Daha önceden zaman atlanmadı hatırladığım kadarıyla. Alının oğlu canada büyük geldi :)

Sezon finali yapılırken 1 kere zaman atlaması yapıl (Cemilenin camdan Osman'a seslenişi ve orda bitti).2.Sezon aynı yerden başladi diyorsunuz?

Bu demektir ki Aylin'in kızının yaşına göre uydurulmuş senaryo... Dizinin sacmalaması 2.sezonun son bölümünde sinyallleri vermiş demek.

Aylin'in kızının 5 yaşından daha büyük olması lazımmış, orayı yanlış yapmışlar :D

Bende şaşırdım , Osman 17-18 yaşında olması lazım , ama 5 yıl geçtiyse 12 oluyo.

[h=2]'Öyle Bir Geçer Zaman ki' 10 yıllık bir zaman atlamasıyla başladı ancak tutmayan...[/h]Milliyet Cadde televizyon yazarı Sina Koloğlu, Öyle Bir Geçer Zaman ki'nin yeni sezonun ilk bölümünde yaptığı zaman atlamasının ardından şaşan hesapları yazdı.

İşte Sina Koloğlu'nun Milliyet Cadde'deki yazısı..

Salı akşamı 'Öyle Bir Geçer Zaman Ki'yi izlerken milletin yaşlanıp yaşlanmadığı sorulup duruyordu. Dizinin yeni sezon ilk bölümününün izleyen açısından ortak noktası, milletin yaşı başıydı! En azından benim bulunduğum mekanda öyleydi.
Sanırım her izleyenin evinde de şu müthiş yorumlar vardı: 'Yahu bu çocuk 10 yıl geçmiş o kadar büyümemiş', '10 yılda bu kadar mı yaşlanır insan?', 'Osman 1. sınıfa gidiyormuş, o sırada Soner'in kızı doğmuş. Ama bakıyoruz yeni bölümdeki hali en fazla 5 yaşında...'
Bu anlamda tek tartışılmayan isim; Cemile...Uzun lafın kısası zaman öyle bir geçmiş işte. Kimine göre 5, kimine göre 10 yıl. Takılmayın bunlara.

- - - Ekleme - - -

Sapıtmışlar işte diziyi :F