Ö.B.G.Z.K,K.V.P ve M.Y Aynı Gün Olsa,HANGİSİ 1. OLUR?

Hangisi 1. Olur?

• Kullanılan toplam oy
    8
adamlar hayatını tarihe vermiş her türlü bilgi belge kaynak var sen onlardan iyi mi bilcen ben tarihçiyim hocalarımız rezalet diyo bu diziye geç bu işleri

my 15 reyting

öbgz 12 reyting

vadi 2 reyting alır ...

yalnız böyle karşılaştırmalar yaparken araya vadi gibi küçük dizileri sokmayın daha kaliteli bir çok dizi var madem my ile öbgz ye rakip arıyorsunuz ?

adamlar hayatını tarihe vermiş her türlü bilgi belge kaynak var sen onlardan iyi mi bilcen ben tarihçiyim hocalarımız rezalet diyo bu diziye geç bu işleri

Benim tanıdım hocalarda destekliyolar.Herif ta 1500le yasamız asla gerçekleri bilemezler.
Tarihçilerin tek kanıtlı bi şekilde bildikleri şey 1860'dan sonrası.ondan öncesi sadece fikir.sonuçta herşey birbiriyle bağlantılı tarihte ve olabilir tarzında şeyler.illaki ufak tefek kanıtlar vardır bunlar hakkında ama mynin senaryosu sallamasyon denilecek kadar kanıt olması imkansız.adamlar kanuninin kimle seviştiği ne bilecekler.myde kurmaca olaylar anlatıyo.ve şunu düşünüyolar madem bu adma 33 sene at üstündeydi osmanlı neden bu hale geldi.kanuniyle alakası yok ama herifler 17.yüzyılda sefere çıkmıyolar.tabikide osmanlı dağılacak.
adam 33 sene sefere çıksaydı osmanlı yönetim ekonomi her alanda avrupa ülkelerini takip eder ve bu kadar geri kalmazdı.dolayısıyla o kadar güçlü bi devlet bu 33yıl sefere çıkan at üstünde padişahlarımız yüzünden yerle bir oldu.yav neyse boşver ben kime ne anlatıyom.he he tamam vadi myden daha çok izlenir.

ne demek bilemezler düz bakma olayı bilirler çok iyi bilirler sen çok biliyon zaten adam yataktan çıkmıyo be rezalet resmen