Ö.B.G.Z.K,K.V.P ve M.Y Aynı Gün Olsa,HANGİSİ 1. OLUR?

Hangisi 1. Olur?

• Kullanılan toplam oy
    8

Hafız

Aktif Üye
Konu Sahibi
Reaksiyon puanı
342
Puanı
205
Ö.B.G.Z.K,K.V.P ve M.Y Aynı Gün Olsa,
HANGİSİ 1. OLUR?

Moderatörün son düzenlenenleri:
aga en çok izlenen 3 dizi;

1.kurtlar vadisi
2.muhteşem yüzyıl
3.karadayı :D

Total--Muhteşem Yüzyıl--Kurtlar Vadisi Pusu--Öyle Bir Geçer Zaman Ki
AB--Muhteşem Yüzyıl--Öyle Bir Geçer Zaman Ki--Kurtlar Vadisi Pusu

Ben böyle düşünüyorum vadiciler hayal alemi demesinler rica edeceğim :D

TOTAL

1.Kurtlar Vadisi Pusu
2.Muhteşem yüzyıl
3.Öbgzk

AB

1.Kurtlar Vadisi Pusu
2.Muhteşem yüzyıl
3.Öbgzk

vadi 2.yi 2 ye katlar

yine 15 alır diğerleri 7-8-9 arası

Takas beni tak ya da takma demiyorum kardeşim.Sadece uslup bazen önemlidir benim için lütfen yorum yaparken uslubunu fazla germeden konuşursan çok sevinirim.Bu benim tahminimdir.Sonuçta burada 3 dizi aynı gün yayınlanacak ve reytingler bölünecektir.Halkın neyi seçeceğini kimse bilemez buna sen de dahilsin.Yaptığım yorum benim düşüncemdir.Ben nasıl senin düşüncene karşı saygı duyuyorsam aynı şekilde bunu da senden beklerim.Neticede sadece bir varsayımda bulundum ben.

istediğim uslüpla konuşurum rahatsız oluyosan şikayet et kimsenin ikazıyla üslubumu değiştirmem o kadar var mı itirazın

- - - Ekleme - - -

yorumunu tahminini yap çık konudan kışkırtma bizi son cümlene bak bi kışkırtıcı mesaj at sonra üslübunu düzeltte yok öyle bişey

takası takan yok zaten.Vadinin A/B'de MY'yi geçmesi için polat bi bölümde bi odaya girip call of duty gibi 100 kişiyi öldürmemesi lazım. :d
yani accık kalite lazımda nerde :d

my nin vadiyi geçmesi imkansız ötesi totalde yırtınsalar dahi 11 den ötesini alamazlar :D
deniz mantıken düşündüğünde de vadinin rahat 1.olacağı açık sırf kışkırtmak için yorum yapıyon
my ve öbgk kadınların izlediği diziler vadi açık ara erkeklerin kadınlar bölünür ve iyice fark yerler tabi bunu söylemezsin illa laf atcan

Takas seninle ya da bir başkasıyla hiçbir zaman tartışmaya girmedim,girmemde.Burada amacım iyi vakit geçirmek ve paylaşım yapmaktan öteye gidecek bir şey değil.Orada o cümleyi kullandım çünkü kesin tepki gelecekti bilgilendirme amaçlı söylemek istedim.Benim kimseyi şikayet etme gibi bir derdim yok.Biz insanız takdir edersin ki ben sana tatlı dille söyledim,sert çıkmana pek gerek yok.Ama şunu anladım ki dizi mevzuularını seninle tartışmak çok yersiz çünkü tartışmayı bilmiyorsun.Hemen celallenip taarruza geçmeye başlıyorsun ki buna pek gerek yok.Ben senden sadece ricada bulundum bunun aksini söyleyemezsin sanırım. :)

My'yi nasıl kadınlara bağladın allah aşkına takas ya.15 reyting sadece kadınlarlamı alıyo bu dizi.
Millet ecdadımızı öğrenmek istiyo.Kadın erkek herkez izliyo myyi.
Zaten MYyi kadınlar izliyosa Vadiyide erkekler izliyo.
Bizim memleketimizde erkekler kılıbık olduguna göre vadi a/b'de geçer :d

hahaha ecdadımızı my den mi öğreniyolar :d :d güldürme adamı yav yoksa sen my mi izliyon :d kadın erkek herkes my yi izliyo ama 10-11 reyting alıyo ilginçmiş :d vadi erkeklerin en çok izlediği dizi kadınlarda 2. veriler ortada

hahaha ecdadımızı my den mi öğreniyolar :d :d güldürme adamı yav yoksa sen my mi izliyon :d kadın erkek herkes my yi izliyo ama 10-11 reyting alıyo ilginçmiş :d vadi erkeklerin en çok izlediği dizi kadınlarda 2. veriler ortada

Sen ecdadımı çk iyi biliyon galiba.hani diyolar ya kanuni 46 sene padişahtı 32 -33 sene boyunca hep savaşa gitti at üstünde.myde adam sevişmekten başka bişey yapmıyo diyolar ya.onlar acaba ecdadımı nasıl biliyolar.sabit bi kaynak var o kaynakta bunlar yazılmış.ama kim yazmış kim ne yapmış belli değil.ama düz mantık düşündünmü kanuni 46 senenin 23 senesi at üstünde geçse osmanlı yönetmi göçmezdi.veriler umrumda değil izlenmi oranıda.bende my izliyorum varmı bi diyecegin.benim arkadaşlarım çevremde izliyo.
belki adamlarda gerçekleri anlatmıyolar ama enazından bilmediğim gerçekleri anlatmıyolar.vadi gibi bildiğim ama gerçek olmayan olayları anlatmıyolar.

hangi tarihçi my doğrudur demiş geç bu işleri :D

TarihçilerdeMoleküler Transportasyonmu varda o kadar şeyi biliyolar.Kanununin o zaman ne yaptıgı nerden bilebilirler.dediğim gibi ellerinde sabit bi fikir var sadece.He dersen defterdarlar günlük falan tutmuslar diye günlük tanzimat edebiyatıyla gelir yani 1860ta.kanuni taa 1500lerde yasamıs adam ne alakası olur günlükle.[h=3][/h]