Çukur'un Kemal'i Hadise'nin Dansçısı Çıktı!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan S.G.A.T.
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

S.G.A.T.

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
10,057
Puanı
1,061
728xauto.jpg

Yılın en çok izlenen dizilerinden Çukur'un sevilen karakterlerinden Kemal'i Uğur Yıldıran'ın, Hadise'nin eski dansçılarından biri olduğu anlaşıldı.

Yan rol olmasına rağmen oynadığı rolle beğeni toplayan Yıldıran, yıllar önce Eurovison'da da Hadise'nin dans ekibindeymiş.

Geçtiğimiz günlerde dizide 37 yaşındaki oyuncunun oynadığı özel bir sahne Youtube kanalı üzerinden paylaşılmıştı.

728xauto.jpg

728xauto.jpg

728xauto.jpg

728xauto.jpg

cukur-kemal-1-one-cikan.jpg

Yuh yeni biliyor olamazsınız :F:F İçedeyken @Çiğdem- demiştim sanırım? Dizideki dövüş kareografisi buna ait diye de:X Ayrıca Mercan'ın klibinde de oynamişti zamanında:A

Yuh yeni biliyor olamazsınız :F:F İçedeyken @Çiğdem- demiştim sanırım? Dizideki dövüş kareografisi buna ait diye de:X Ayrıca Mercan'ın klibinde de oynamişti zamanında:A
İçerde'yle ilgili bir geçmişim yok. :D Haberi de mynet yapmış bu arada kafadan açmadım :A Belliydi bir şey çıkacağı bu adamdan :A Artislik yönü fazla iyiydi :A

İçerde'yle ilgili bir geçmişim yok. :D Haberi de mynet yapmış bu arada kafadan açmadım :A Belliydi bir şey çıkacağı bu adamdan :A Artislik yönü fazla iyiydi :A
İçerde zamanı konusunu açayım dedim ama üşengeçlikten açmadım :X İçerde de daha artisti burda kronun önde gideni:X Öküz de olabilir bilemiyorum @Çiğdem- bulur bi sıfat:A

Bunu hangi senarist yaptırdmış :D Biraz uğraşsan Mehmet Günsür'e ikiz kardeş çıkarırsın :A

13098922_1041595852600339_1895943337_n.jpg

Helal olsun İçerde'deyken tanıdım ilk orada da iyiydi :A Şaşırdım doğrusu :D

Çok esnek bir arkadaşımız. Hır gür sahnelerindeki başarısı göze çarpıyor zaten. Belli dansçı olduğu. Yılan gibi, tıss. :A

@xemrexxx Gelince foruma bu konuyu benle @destere e bağlayacak nasıl oldunu bilmem ama sonucta @xemrexxx olmak kolay değil :A :A :A

@xemrexxx @destere

Bildiğim kadarıyla dizinin dövüş koreografilerini de bu yapıyor.

Bunu gerçekten yeni öğrenmiş olamazsın. :A @S.G.A.T.

Aynı zamanda dizisinin aksiyon yönetmeni, İçerde’de de öyleydi. Birçok konuda yeteneği var kendisinin. :A