"Mihriban" da var konuda ama "Ayrılık Hasreti" yok. Dizi müziği dizinin.Valla diğer şarkıları bilmem de Mihriban ve Ayrılık Hasreti baya bir gündeme geldi.
"Mihriban" da var konuda ama "Ayrılık Hasreti" yok. Dizi müziği dizinin.Valla diğer şarkıları bilmem de Mihriban ve Ayrılık Hasreti baya bir gündeme geldi.
Aras Bulut İynemli ile Erkan Kolçak Köstendil'in performansı çok iyi ve sıkmıyor. Daha yeni 15 bölüm olacak. İzleyebilirsin, çok geç değil.Televizyonda diziye sadece bir kere denk geldim oda bu sahne zamanıydıbir kaç dakika öncesiydi ve sonuna kadar bakmıştım bu sahnenin.
Dizide beğendiğim çok oyuncu varmış.
Arada kısa videolara bakıp finalini izlemeyi düşünüyorum
@Arslan Bey @MEnes
Erkan Kolçak Köstengil harika uymuş rolüne.Aras Bulut İynemli ile Erkan Kolçak Köstendil'in performansı çok iyi ve sıkmıyor. Daha yeni 15 bölüm olacak. İzleyebilirsin, çok geç değil.
İnternet üzerinden izlersin işte, ben öyle yapıyorum mesela.Erkan Kolçak Köstengil harika uymuş rolüne.
Telefon sahnesinde de döktürmüş
Aras'a hiç denk gelmedim 😱
Ben içerdenin kısa videolarına bakarak son 2-3 bölüme bakmıştım. Anında çözmüştüm diziyi.
Yeterince dizi izliyorum. KÇ biterse arada bakarım belki
Deniz duymasın
10 gün sonra bizim "spor tatili" diye adlandırdığımız 1 haftalık tatilimiz var. Belki o sırada hızlandırmış turla izlerim diziyi. Üstten izlesem yeterliİnternet üzerinden izlersin işte, ben öyle yapıyorum mesela.
Erkan Kolçak Köstendil rolünü başka boyuta taşıdı zaten.
Her gün ikişer bölüm izlesen yeterli olur. Yetişirsin hemen.10 gün sonra bizim "spor tatili" diye adlandırdığımız 1 haftalık tatilimiz var. Belki o sırada hızlandırmış turla izlerim diziyi. Üstten izlesem yeterli
Cümleye güzel başlayıp sonunu berbat etmişsin ayollOnu eklemem zaten. Benim kastım, gündeme yeni gelenler ya da yeniden gündeme gelenler. O şarkı zaten gündemden düşmüyor.
Onlarda kocaman "Çukur" diye yazıyor. Çukur'la uzaktan yakından alakası olmayıp da, parlayanlar önemli konu için. Kaliteli şarkılar çıktı ve bu şarkıları ayrı parantez içinde belirtmek şart.
dizi için filan yapılmadı.Zalım şarkısını Çukur'da çalınca ona özel olmuyor. Mahzuni'ye Saygı albümünde var.Beni kimse anlayamadı, yoruldum. Dizi için yapılmış bir müzik olmayacak, işte kastım bu. Ceylan Ertem'ın şarkısı da dizi için yapılmış.
"Çukur Dizi Müziği" yazıyor ama işte, benim kastım onun da yazmaması. Çukur'la zerre alakası olmayıp da parlayanları kastediyorum. Neyse, ekstra olsun, sıkıntı değil. Bana göre böyle, size göre böyle.dizi için filan yapılmadı.Zalım şarkısını Çukur'da çalınca ona özel olmuyor. Mahzuni'ye Saygı albümünde var.
Albüm ve şarkı listesi
//embed.music.apple.com/tr/album/1320446755?app=music
Albümü tanıtmak amaçlı yazılmıştır"Çukur Dizi Müziği" yazıyor ama işte, benim kastım onun da yazmaması. Çukur'la zerre alakası olmayıp da parlayanları kastediyorum. Neyse, ekstra olsun, sıkıntı değil. Bana göre böyle, size göre böyle.
Albümü tanıtmak içinden ziyade, Çukur'un kitlesini daha çok çekmek içindir. Binevi zaten dizinin müziği gibi bir şey oldu. Durup durup çalabiliyor.Albümü tanıtmak amaçlı yazılmıştırAynen neyse
Sonuçta telif ödeniyor. Hepsi her hafta çaliyor. Vartoluda da Mihriban çaliyor hep. Ama ukur dizi müziği denilmiyor.Albümü tanıtmak içinden ziyade, Çukur'un kitlesini daha çok çekmek içindir. Binevi zaten dizinin müziği gibi bir şey oldu. Durup durup çalabiliyor.
Neyse, tamam senin dediğin olsun. Konu hariç yorumlardan da belirtilebilir sonuçta. Sen de belirttin işte.Sonuçta telif ödeniyor. Hepsi her hafta çaliyor. Vartoluda da Mihriban çaliyor hep. Ama ukur dizi müziği denilmiyor.
Hadi hadi pişman oldun koymadiğin içinNeyse, tamam senin dediğin olsun. Konu hariç yorumlardan da belirtilebilir sonuçta. Sen de belirttin işte.
Pişman olsam koyardım, "düzenle" butonu var sonuçta. Sadece kafama yatmadı kafamda tasarladığım konu için ve konu, sadece konu içeriğiyle bitmeyecek şekilde düşündüm. Üyeler yorumla da belirtebilir ilerleyen bölümlerde çalan şarkıları. O şekilde yani.Hadi hadi pişman oldun koymadiğin için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?