- Reaksiyon puanı
- 79,464
- Puanı
- 1,060
Yusuf Müdür diyemezdim @MasacRE de hep kötü adam tipi var @mrt-06 da öyle diyordu sankı bir araBen senden önce çözdüm good morning
İçinin kötülüğü dışa vurmuş evet ablam.
Niye kütük zaten bir gıcık gıcık gevrek gevrek konusuyor hani yanımda olsada ağzının ortasına oklavayı vursam diyorsunİçinin kötülüğü dışa vurmuş evet ablam.
İçinin kötülüğü dışa vurmuş evet ablam.
Size böyle yapacağımNiye kütük zaten bir gıcık gıcık gevrek gevrek konusuyor hani yanımda olsada ağzının ortasına oklavayı vursam diyorsun@MasacRE
EVLAATT
Kim diyorsa yalan iftira atıyorlar
Tekerleğe insanları sen sokuyorsun kesinKim diyorsa yalan iftira atıyorlar
O tekerlek konusu sezon finalinde kapandı, sen kış uykusunda olduğun için bilmiyorsundurTekerleğe insanları sen sokuyorsun kesin
Bacım bu konu Hakan Muhafız için spoi biliyorsun dimiBirisi yorumda bunların anna babası izlerken ne düşünüyor demiş aslında benimde en çok merak ettiğim şey bu benim babam ağa tüfeğini alır seti basardı@xemrexxx @kerem @Forumdash @MasacRE
@xemrexxx Düşünsün artıkBacım bu konu Hakan Muhafız için spoi biliyorsun dimiAklıma şimdi dank ettiSana demiştim sevineceğin bişey var 2.sezonda diye
kiz o ne
Bacım bu konu Hakan Muhafız için spoi biliyorsun dimiAklıma şimdi dank ettiSana demiştim sevineceğin bişey var 2.sezonda diye
Aaa pardon yanlış mesajdan alıntı etmişimO tekerlek konusu sezon finalinde kapandı, sen kış uykusunda olduğun için bilmiyorsundurAyrıca bu sezon terfi aldım, her an o tekerleğe Halit'i koyabilirim
Sonrakı mesajımı görmedin sanırım abicim benim bahsettim sahne ilk sezon sahnesi 2 değilBacım bu konu Hakan Muhafız için spoi biliyorsun dimiAklıma şimdi dank ettiSana demiştim sevineceğin bişey var 2.sezonda diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?