İzlersin abla ya. Doğduğun Ev Kaderindir kısa, Atiye'de kısa zaten. Tek sorun Çukur.
İzlersin abla ya. Doğduğun Ev Kaderindir kısa, Atiye'de kısa zaten. Tek sorun Çukur.
evet yaa atiyeyi çabuk bitirim ben inşAllah tabii hedefimde Çukur ve BZÇ varr bakalım ama kısa bölümlü dizileri bitireyim diyorum yani dek baraj benim adım melek falan bunlarda bölüm az sonra uzunlara geçerim
Mustafa avkıran gelmiş tam senlik yaşına da uygunevet yaa atiyeyi çabuk bitirim ben inşAllah tabii hedefimde Çukur ve BZÇ varr bakalım ama kısa bölümlü dizileri bitireyim diyorum yani dek baraj benim adım melek falan bunlarda bölüm az sonra uzunlara geçerim
Hangi filmlermiş onlar?Valla fırsat olmadı ki başka dizilerde araya girince yasak elmada 68.bölümdeyim işte bitince başyapıt filmlerini tamamlayıp çukur ve bzç izlicem
Hangi filmlermiş onlar?
Aynen abla, kısa dizileri aradan çıkar öyle uzun sürenlere geçYoksa kısa sürenleri de baya kaçırırsın.
5.teyze benim.
Tam ben paylaşacaktım Yoldaşım,benden önce davranmışsın eline sağlık. 😍4. Sezon 2. Fragman:
@Çiğdem @MasacRE @S.G.A.T. @MEnes @ömer karataş @batuhankaralar @xemrexxx @Sherlock @Bully @kerem @Angelica @Felon @12.Adam @Polat Şaşmaz @Gerekli24 ve dizinin diğer izleyicileri...
İlgi çekici 3 fragmanla kapımızı çaldılar... Bu sezon sanki 3. sezona göre daha iyi olacak...4. Sezon 3. Fragman:
Yayınlanan fragmanların tamamı konuya eklendi, oradan hepsine göz atabilirsiniz.
@Çiğdem @MasacRE @S.G.A.T. @MEnes @ömer karataş @batuhankaralar @xemrexxx @Sherlock @Bully @kerem @Angelica @Felon @12.Adam @Polat Şaşmaz @Gerekli24 ve dizinin diğer izleyicileri...
3.sezon pandemi nedeniyle yarıda kalmıştı.Geride kalan sezon için Görüşleriniz nelerdir?İlgi çekici 3 fragmanla kapımızı çaldılar... Bu sezon sanki 3. sezona göre daha iyi olacak...
3. sezonda 25 bölüm + pandemi özel bölümü yayınlandı. 2. sezonun son 7 8 bölümü (Yücel kurgusu) ve bu kurgunun devamı olan 3. sezonun ilk kısmı bence dizinin en etkileyici kısmıydı. 3. sezonda ilk kısımdan sonra biraz tempo düşürdüler ama yine de genel olarak 2. sezondan çok daha iyi bir konumdaydı diyebiliriz. Ben beğendim ve diziye odağımı kaybetmedim. Özellikle Yamaç'ın hikayesi çok iyi ilerliyor. Kardeşleriyle olan, Çukur'la olan, Nehir'le ve Efsun'la olan. Detaylı incelesek baya uzun konuşulur, gömülecek yerleri de var, övülecek yerleri de var ama dizi genel olarak izlenilebilirliğini koruyor diyebiliriz.3.sezon pandemi nedeniyle yarıda kalmıştı.Geride kalan sezon için Görüşleriniz nelerdir?
Özelden veya genel olarak görüşlerinizi bildirirseniz okumaya hazırım.3. sezonda 25 bölüm + pandemi özel bölümü yayınlandı. 2. sezonun son 7 8 bölümü (Yücel kurgusu) ve bu kurgunun devamı olan 3. sezonun ilk kısmı bence dizinin en etkileyici kısmıydı. 3. sezonda ilk kısımdan sonra biraz tempo düşürdüler ama yine de genel olarak 2. sezondan çok daha iyi bir konumdaydı diyebiliriz. Ben beğendim ve diziye odağımı kaybetmedim. Özellikle Yamaç'ın hikayesi çok iyi ilerliyor. Kardeşleriyle olan, Çukur'la olan, Nehir'le ve Efsun'la olan. Detaylı incelesek baya uzun konuşulur, gömülecek yerleri de var, övülecek yerleri de var ama dizi genel olarak izlenilebilirliğini koruyor diyebiliriz.
O konuyla ilgili uzun uzun çözümlemeler yaptığım yorumlarım vardı. Şimdi onları tekrardan yazmaya üşenirim o yüzden mesaj linklerini göndereyim direk...Özelden veya genel olarak görüşlerinizi bildirirseniz okumaya hazırım.
Malum bölüm Yamaç'ın babasını vurduğu sahne mi?O konuyla ilgili uzun uzun çözümlemeler yaptığım yorumlarım vardı. Şimdi onları tekrardan yazmaya üşenirim o yüzden mesaj linklerini göndereyim direk...Doğru mu ekledim linkleri bilmiyorum ama aşağıya serpiştirdim.
https://fav10.net/forum/threads/Çukur-71-bölüm-yorumları-3-sezon-4-bölüm.290426/post-3637985
https://fav10.net/forum/threads/Çukur-77-bölüm-yorumları-3-sezon-10-bölüm.291533/post-3660238
Malum bölüm 2. sezondaki iğrenç çatışma sahnesinin olduğu bölüm...Malum bölüm Yamaç'ın babasını vurduğu sahne mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?