Artık kaçırmazsın.
Yok, daha olmaz.
Artık kaçırmazsın.
İlgin için saol.Çukur için beni de etiketleyebilirsiniz demiştim @serhatt a demek ki sana dememişim.
Aynen ya keşke tüm dövüş sahneleri böyle ateşli olsa.Ben bu ikisini shipledim, hayırlı olsun yeni shipim.
Çok fenalar.Aynen ya keşke tüm dövüş sahneleri böyle ateşli olsa.
Öncelikle diziyi en başından izlemen gerekecek.
Yasak Elma'dan sonra Baraj, ardından Atiye ve Doğduğun Ev Kaderindir var abla.
Pandemi vs. olmadan Musa Uzunlar ile prensipte anlaşılmış, ama sonra vazgeçilmiş. En sonda Mustafa Avkıran ile anlaışlmış.
Ablanın dizisi çok emre valla ama izlicem hepsini
Hem Ay Yapım hem de Medyapım dizi fragmanlarından sonra vardı. Bu kadar çok reklam ters teper denilmişti ama sonuç 2.5 milyon izleyici.Klasik Ay Yapım.
Şimdiye kadar neden devam etmedin?Yasak Elma'da kaçıncı bölümdesin? Kesin 40 ı geçmişsindir.40 lı bölümlerde kalmıştım ordan devam edeceğim inşAllah
Güzel filmdi. Ben tek başıma seyretmiştim, izlerken tüylerimin diken diken olduğu olmuştu ya.Hem Ay Yapım hem de Medyapım dizi fragmanlarından sonra vardı. Bu kadar çok reklam ters teper denilmişti ama sonuç 2.5 milyon izleyici.
Çukur'dan sonra Menajerimi Ara fragmanı koymak.Taktik nedir?Açıklar mısın?
İkisi de farklı kanallarda ama...Çukur'dan sonra Menajerimi Ara fragmanı koymak.
Zaten Ay Yapım'ın yüklediği videoya eklenmiş Show TV ve dizinin hesabında olanlarda yok.İkisi de farklı kanallarda ama...
İskender Büyük dediler Kalendar Ağa'yı getirdilerEe şimdi İskender Büyük'ümüz nerde bizim? Beyefendi bu adamsa fiyasko.
Fragman güzel olmuş. İnşAllah bu sezon da ilk bölümleri iyi olup da devamı bozan sezonlardan olmaz.
Şimdiye kadar neden devam etmedin?Yasak Elma'da kaçıncı bölümdesin? Kesin 40 ı geçmişsindir.